Μενού
iran stratiotes.jpg
Ιρανοί στρατιώτες. | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Οποιαδήποτε επερχόμενη ισραηλινή ενέργεια θα αντιμετωπιστεί με δεκαπλάσια σοβαρότητα», προειδοποίησε το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν, την ώρα που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από το Τελ Αβίβ για αντίποινα στις επιθέσεις της Τεχεράνης.

«Ο λόγος πίσω από τη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones που εξαπέλυσε η Ιρανική Επαναστατική Φρουρά στα κατεχόμενα ήταν ότι το Σιωνιστικό καθεστώς πέρασε τις κόκκινες γραμμές», τονίστηκε επίσης από το Ιράν.

Επιπλέον, η Τεχεράνη σημείωσε ότι «οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν την επιχείρηση True Promise βάσει του άρθρου 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών».

«Το Ιράν έλαβε τα ελάχιστα απαραίτητα τιμωρητικά μέτρα κατά του επιτιθέμενου σιωνιστικού καθεστώτος προκειμένου να διασφαλίσει τα εθνικά του συμφέροντα και την εθνική του ασφάλεια», σημειώθηκε χαρακτηριστικά.

Ιράν: Πού στόχευε

Για την επίθεση κατά του Ισραήλ το Ιράν υπογραμμίζει πως σε αυτήν την επιχείρηση, στοχοποιήθηκαν μόνο οι μυστικές υπηρεσίες και η στρατιωτική αεροπορική βάση του ισραηλινού καθεστώτος και αποφεύχθηκε επίθεση στις οικονομικές εγκαταστάσεις και τις υποδομές.

«Δεν υπάρχει επί του παρόντος καμία άλλη στρατιωτική δράση στην ατζέντα του Ιράν», σημειώθηκε,

Στη συνέχεια, το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν προειδοποίησε το Ισραήλ: «Όσο το Σιωνιστικό καθεστώς θέλει να συνεχίσει τις κακές του ενέργειες εναντίον του Ιράν με οποιοδήποτε μέσο και σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα λάβει τουλάχιστον δεκαπλάσια απάντηση».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA