Μενού
frentis mpeleris
Φρέντης Μπελέρης | Facebook
  • Α-
  • Α+

«Καταπέλτης» ήταν η εισαγγελική πρόταση για τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν πως η αρμόδια υπηρεσία καταπολέμησης της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος να προτέινει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών.

Άξιο αναφοράς σε ό,τι αφορά την υπόθεση Μπελέρη, είναι ότι η Εισαγγελία πρότεινε για τον συνεργάτη και φίλο του δημάρχου Χειμάρρας, Παντελή Κοκαβέση, να μετατραπεί η ποινή φυλάκισης σε τέσσερα χρόνια, αντί για δύο που ήταν κανονικά.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Φρέντη Μπελέρη, μιλώντας στα ΜΜΕ, είπε πως «πρόκειται για έναν κακώς κατασκευασμένο αφήγημα για τον πελάτη μου. Όλα τα αιτήματά μας απορρίφθηκαν», χαρακτηρίζοντας την απόφαση Μπέλερη ως «πολιτική».

«Δεν έφεραν κανένα στοιχείο εκτός από τη μαρτυρία του Αρσέν Ράμα. Είναι ένας πολύ κακοφτιαγμένος μύθος. Είναι μια επαίσχυντη κατηγορία, μια αναμενόμενη απόφαση» τόνισε ο δικηγόρος του προφυλακισμένου δικηγόρου Χειμάρρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA