Μενού
mosxa
Το λευκό όχημα με το οποίο φέρεται πως διέφυγαν οι δράστες | Ria Novosti
  • Α-
  • Α+

Ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου σεντάν μάρκας Renault αναζητούν οι Αρχές στη Μόσχα εικάζοντας ότι είναι το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν οι ένοπλοι δράστες στην αιματηρή επίθεση στο «Crocus City Hall».

Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους που προκάλεσαν το μακελειό με τους τουλάχιστον 62 νεκρούς στο Δημαρχείο του Crocus φέρεται να τράπηκαν σε φυγή με ένα λευκό Renault, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti, το οποίο έχει δώσει στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία που δείχνει ένα λευκό Renault Symbol με φιμέ πίσω τζάμι.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε μέσα από ένα βίντεο που κατέγραψε κάμερα αυτοκινήτου περνώντας έξω από τον συναυλιακό χώρο όπου φαίνεται να βγαίνουν άνδρες κρατώντας όπλα.

Εκτός από το όχημα, το φως της δημοσιότητας βλέπει και μια άλλη φωτογραφία που φαίνονται δύο άτομα μέσα σε ένα λευκό όχημα που εικάζεται ότι είναι των δραστών.

Οι ρωσικές αρχές δεν έχουν σχολιάσει ακόμη αυτή την εξέλιξη. Την ίδια ώρα η ασφάλεια έχει ενισχυθεί στη Μόσχα σε βασικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων και των σιδηροδρομικών σταθμών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA