Μενού
putin.jpg
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν. | Alexander Ryumin/Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP
  • Α-
  • Α+

Ένα ιταλικό κοστούμι αξίας περίπου 8.100 ευρώ φόρεσε χθες (15/02) ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποία εξαπέλυσε εκ νέου τα βέλη του στη Δύση και το ΝΑΤΟ.

Ο Ρώσος πρόεδρος, όπως παρατήρησε ο λογαριασμός Ne TV στο Telegram, επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι Brioni, που κοστίζει στην Αγγλία 7.000 λίρες.

Η μάρκα του πολυτελούς ρούχου εντοπίστηκε όταν σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο Πούτιν σήκωσε το χέρι του και φάνηκε η ετικέτα του σακακιού.

Να σημειωθεί ότι ο Ρώσος πρόεδρος συμμετείχε σε φόρουμ στη Μόσχα, για τις σύγχρονες ιατρικές τεχνολογίες.

«Ο Πούτιν μιλά για την επιθυμία του ΝΑΤΟ να καταλάβει τη Ρωσία, την επιρροή της διεφθαρμένης Δύσης, και τη σημασία της αντικατάστασης των εισαγωγών, με κοστούμι Brioni από τη χώρα του ΝΑΤΟ, την Ιταλία», σχολίασε το Ne Tv.

Πούτιν: Το σχόλιο και το βίντεο

Η Daily Mail, σχολίασε σκωπτικά το γεγονός ότι το κοστούμι του Ρώσου προέδρου στοιχίζει 7.000 λίρες, ενώ η μέση σύνταξη στη χώρα φτάνει τις 38,49 λίρες την εβδομάδα.

«Ο Πούτιν κρύβει με μαεστρία τα ακριβά του γούστα και τον πλούτο του, συμπεριλαμβανομένων των παλατιών και του στόλου των ωκεανοφόρων ιδιωτικών γιοτ από τους ανθρώπους του», τονίστηκε στη συνέχεια από το βρετανικό Μέσο.

Επιπλέον, ο Πούτιν έχει διατάξει τους αξιωματούχους του να εγκαταλείψουν τα δυτικά αγαθά. Για παράδειγμα, τα μέλη της ρωσικής κυβέρνησης πρέπει πλέον να χρησιμοποιούν υπηρεσιακά αυτοκίνητα ρωσικής κατασκευής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA