Άγγλοι μεθυσμένοι τουρίστες... αυτή η μάστιγα. Όπου βρίσκονται ακολουθούν προβλήματα για τους ίδιους αλλά και τους γύρω τους. Ευτυχώς, στην Πράγα, ο Άγγλος τουρίστας που φαίνεται πώς τίμησε αρκετά τα μπαρ της περιοχής, την έβγαλε «καθαρή». Λίγο το χέρι πήγε να του βγει, αλλά δεν θα το θυμάται.
Τι έκανε ο θεούλης; Μέσα στην τύφλα του, μπερδεύτηκε ο κακομοίρης και αντί να μπει σε ταξί μπήκε σε περιπολικό. Φωτεινό το είδε και αυτό, οπότε άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο πίσω κάθισμα.
Διαβάστε ακόμα: Κόβει την ανάσα: To Blue Star Naxos δίνει μάχη με τα κύματα εν μέσω απαγορευτικού στο στενό Πάρου - Νάξου
Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί τον παρακολουθούσαν, αλλά όχι απλά δεν γέλασαν, αλλά ανέλαβαν δράση.
Σε δευτερόλεπτα τον έβγαλαν έξω, σχεδόν... πετώντας. Τον έπιασε από το χέρι ο αστυνομικός και... έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες.
Ο μεθυσμένος τουρίστας δείχνει να απορεί και να μην καταλαβαίνει, αλλά μάλλον θα του εξήγησαν οι φίλοι του την άλλη μέρα με μπόλικα γέλια να συνοδεύουν την ιστορία.
Το περιστατικό, που χρονολογείται τον Αύγουστο και έχει γίνει τελευταία viral στα Social Media, καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικούς.
Πάντως, οι περισσότεροι στα σχόλια σημειώνουν πως είναι τυχερός που στην Τσεχία οι αστυνομικοί είναι σχετικά πιο κουλ σε σχέση με συναδέλφους τους στην υπόλοιπη Ευρώπη.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.