Μενού
Βραβεία MTV
Παρουσιαστές στην παρουσίαση μουσικών βραβείων | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Τα ευρωπαϊκά βραβεία μουσικής, γνωστά και ως MTV Awards, που πραγματοποιούνται φέτος στο Παρίσι ακυρώνονται μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής, υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης λόγω του πολέμου ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς.

Η εκδήλωση, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, θα λάμβανε χώρα στις 5 Νοεμβρίου και το παρών θα έδιναν μερικά από τα μεγαλύτερα «αστέρια» της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Taylor Swift, η Miley Cyrus και η Nicki Minaj.

Στη σχετική ανακοίνωση, που κάνει γνωστη την απόφαση, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας Paramount που έχει υπό την ιδιοκτησία της τα MTV Awards, ανέφερε τα εξής: «Δεδομένου των τελευταίων εξελίξεων ανά τον κσμο, αποφασίσαμε πως δεν θα πραγματοποιήσουμε τα φετινά ευρωπαϊκά MTV Awards, λαμβάνοντας την απόφαση ως μέτρο πρόλησης της ασφάλειας των εργαζομένων μας, των καλλιτεχνών, των θεατών και των συνεργατών, οι οποίοι θα ταξίδευαν απ' όλο τον κόσμο, για να δώσουν το παρών στην εκδήλωση».

«Τα MTV EMA είναι μια ετήσια γιορτή της παγκόσμιας μουσικής. Καθώς παρακολουθούμε τα καταστροφικά γεγονότα στο Ισραήλ και τη Γάζα να συνεχίζουν να εκτυλίσσονται, αυτή δεν μοιάζει με στιγμή για μια παγκόσμια γιορτή. Με χιλιάδες ζωές να έχουν ήδη χαθεί, είναι μια στιγμή πένθους» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA