Μενού
shakira
Η Σακίρα στα MTV Video Music Awards | AP
  • Α-
  • Α+

Ιστορία έγραψε η Σακίρα στα φετινά MTV Video Music Awards καθώς έγινε η πρώτη καλλιτέχνις με καταγωγή από την Νότια Αμερική που τιμήθηκε με το κορυφαίο «Michael Jackson Video Vanguard», σε μια βραδιά που γιόρτασε τα 50 χρόνια της χιπ-χοπ.  Η Τέιλορ Σουίφτ «σάρωσε» ωστόσο στα MTV VMAs 2023 κερδίζοντας σε κάθε κατηγορία στην οποία ήταν υποψήφια.

Οι δύο κυρίες της διεθνούς showbiz έλαμψαν και με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί των MTV VMAs. Σύμφωνα με το «Ε! News», η Σακίρα φορώντας μία χρυσή τουαλέτα του οίκου Versace έφτασε στο διάσημο Prudential Center του Νιου Τζέρσεϊ μαζί με τους δύο γιους της. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω» είπε η σταρ σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο κόκκινο χαλί. «Είναι ένα τόσο σημαντικό βραβείο….νιώθω συγκινημένη που βρίσκομαι εδώ».

Εντυπωσιακή ήταν και η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το μαύρο φόρεμά της, που είχε ένα εντυπωσιακό σκίσιμο στο πόδι και τόνιζε υπέροχα το μπούστο της.

 

MTV VMAs: Η «γυμνή» εμφάνιση της Doja Cat που δίχασε το κοινό

Επίσης, η Ολίβια Ροντρίγκο, η Σελένα Γκόμεζ και η Ντέμι Λοβάτο εντυπωσίασαν με τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί των MTV VMAs, ενώ από τη φανταχτερή τελετή δεν έλειπαν η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η Doja Cat και η Νίκι Μινάζ.

Το drama στοιχείο και ο εντυπωσιασμός δεν έλειπαν ούτε φέτος από τις εμφανίσεις των celebrities και υπήρχαν και εκείνες που δίχασαν το κοινό που παρακολούθησε τα MTV VMAs. Η Doja Cat εμφανίστηκε με ένα φόρεμα εμπνευσμένο από ιστό αράχνης που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία και αποκάλυπτε το στήθος της και το εσώρουχό της από κάτω.

Ολοκλήρωσε το σέξι λουκ με διάφανα ψηλοτάκουνα παπούτσια, ασημένια σκιά ματιών - με αραχνοΰφαντες βλεφαρίδες - και το πλατινέ ξανθό κούρεμά της.

«Μου αρέσει η Doja και είμαι υπέρ των σέξι ντυσιμάτων αλλά υπάρχει διαφορά μεταξύ σέξι και χυδαίου», έγραψε ένας χρήστης στο Τwitter σχολιάζοντας την παρουσία της στα MTV VMAs 2023. «Μπορείς να ντύνεσαι σέξι και να φαίνεσαι κομψή και αριστοκρατική, αυτό το ντύσιμο είναι απλά χυδαίο», έγραψε ένας άλλος.

Αρνητικές οι εντυπώσεις και για τη Νίκι Μινάζ. Εμφανίστηκε στα MTV VMAs 2023 με ροζ σύνολο, φανερά εμπνευσμένο από τη Barbie, αλλά δεν «κέρδισε» το κοινό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA