Μενού
Βασιλιάς Κάρολος
Βασιλιάς Κάρολος | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Μία ρεπόρτερ της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας αποκάλυψε σήμερα πώς ο βασιλιάς Κάρολος έφερε ήδη σημάδια επιδείνωσης της υγείας του πριν τη διάγνωσή του με καρκίνο, καθώς εμφανιζόταν «με δάκρυα στα μάτια και κουρασμένος».

Η βασιλική ανταποκρίτρια Helena Chard δήλωσε στο Fox News: «Εδώ και αρκετό καιρό έβλεπα ότι ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται δακρυσμένος και κουρασμένος, αλλά το απέδωσα στη θλίψη, τον απαιτητικό φόρτο εργασίας και τις οικογενειακές ανατροπές, καθώς βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα».

Η ειδικός συνέχισε: «Είμαι σίγουρη ότι η θλίψη έχει επηρεάσει τον Κάρολο όπως θα επηρέαζε κάθε άτομο με ψυχή, αλλά έχει τεράστια υποστήριξη και αγάπη από την οικογένειά του και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Πρόσθεσε επίσης: «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε στη δουλειά. Η πριγκίπισσα είναι πολυάσχολη όπως πάντα και το ίδιο και η βασίλισσα Καμίλα. Λυπάμαι ειδικά για την Καμίλα. Βιώνει τρομερή πίεση καθώς φροντίζει ο σύζυγός της να είναι ευτυχισμένος και καλά. Ευτυχώς, είναι ένας ευγενικός, χαρούμενος και δυνατός χαρακτήρας, και αυτό ακριβώς απαιτείται σε αυτή την κρίσιμη στιγμή».

Όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα τη Δευτέρα (5/2), ο 75χρονος Κάρολος Γ' έχει διαγνωστεί με μια μορφή καρκίνου και έχει ξεκινήσει θεραπεία. Το παλάτι δεν προσδιόρισε από ποια μορφή καρκίνου πάσχει ο Βρετανός μονάρχης, αλλά σημείωσε ότι δεν σχετίζεται με την πρόσφατη θεραπεία του για μια καλοήθη πάθηση του προστάτη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA