Μενού
Αστυνομικοί στη Νίκαια, στη Γαλλία
Επιχείρηση της αστυνομίας στη Νίκαια, στη Γαλλία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία στο Παρίσι πυροβόλησε μία γυναίκα που απειλούσε και υποστήριζε την τρομοκρατία, σύμφωνα με ΜΜΕ στη Γαλλία. Η γυναίκα φέρεται να φώναζε «Αλλαχού Ακμπαρ».

Σύμφωνα με το BFMTV, αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον μιας γυναίκας στον σιδηροδρομικό σταθμό Bibliothèque François - Miterrand στο Παρίσι. Η γυναίκα φέρεται να εξαπέλυσε απειλές και να εξυμνούσε την τρομοκρατία.

Η αστυνομία του Παρισίου ειδοποιήθηκε από αρκετούς επιβάτες τρένου για την παρουσία της γυναίκας, η οποία απομονώθηκε στη συνέχεια στο σταθμό, ο οποίος αποκλείστηκε γύρω στις 8.30 π.μ και στη συνέχεια εκκενώθηκε.

Η γυναίκα ήταν εντελώς καλυμμένη και δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές της αστυνομίας. Η αστυνομία άνοιξε πυρ γύρω στις 9.20 π.μ. Τραυματίστηκε στο στομάχι και απομακρύνθηκε. Κατά την έρευνα των Αρχών δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.

Σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα, για το περιστατικό έχουν ξεκινήσει δύο έρευνες. Η μία έχει ανατεθεί στη δικαστική αστυνομία του Παρισιού για απολογία, απειλές θανάτου και εκφοβισμό δημόσιου λειτουργού με σκοπό να τον εμποδίσει να ασκήσει τα καθήκοντά του. Η άλλη, αφορά τη χρήση πυροβόλου όπλου και σκόπιμη βία, ενώ έχει ανατεθεί στο IGPN. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA