Μενού
poutin-kim
Η συνάντηση Πούτιν με τον Κιμ Γιονγκ Ουν | AP
  • Α-
  • Α+

Νέα πλάνα του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν προκαλέσει διάφορα ερωτήματα την υγεία του, αφού φαίνεται πως το πόδι του κάνει περίεργες συσπάσεις την ώρα που συνομιλεί με τον Κορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε μία ρωσική βάση, ο Πούτιν ξεκίνησε να σηκώνει το αριστερό πόδι του χωρίς να μπορεί να το σταθεροποιήσει. Παρόλο που έκατσε στην καρέκλα του με διαφορετικό τρόπο, το πόδι του συνεχίζει να λυγίζει απροσδόκητα, αναφέρει η dailymail.

Οι φήμες περί επιδείνωση των προβλημάτων στη σωματική και ψυχική υγεία του Πούτιν είναι έντονες, πολύ πριν καν την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Σε άλλα πλάνα από την συνάντηση φαίνεται πως στηρίζεται σε ένα τραπέζι με διάφορες ασθένειες να μπορούν να είναι αίτιες στις κινήσεις του, όπως σημειώνει το βρετανικό δημοσίευμα.

Μερικοί υποστηρίζουν πως πάσχει από την νόσο του Πάρκινσον, η οποία επηρεάζει τις κινητικές δεξιότητες, ενώ άλλοι μιλούν για το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών που προκαλεί ανεξέλεγκτη παρόρμηση στα κάτω άκρα και εμφανίζεται συχνά σε πάσχοντες του Πάρκινσον. 

 
Ακόμα και σε παλιότερες εμφανίσεις του φαίνεται να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. 
 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.