Μενού
Ρόμπι Γουίλιαμς
Ρόμπι Γουίλιαμς | MICHAEL BUHOLZER/EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια συναυλίας του Ρόμπι Γουίλιαμς στο Σίδνεϊ την περασμένη εβδομάδα, πέθανε.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου St Vincent's του Σίδνεϊ επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα, ηλικίας 70 ετών, πέθανε τη Δευτέρα, αφού έπεσε από έξι σειρές καθισμάτων στο στάδιο Allianz στο Moore Park το βράδυ της Πέμπτης (16/11).

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και τέθηκε σε τεχνητό κώμα.

Υπενθυμίζεται πως πριν από τέσσερις μέρες, φαν της Τέιλορ Σουίφτ άφησε την τελευταία της πνοή, από καρδιακή ανακοπή, στη συναυλία της pop star στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου επικρατούσαν ακραίες συνθήκες. 

Η Σουίφτ ανακοίνωσε την αναβολή της συναυλίας της το βράδυ του Σαββάτου (18/11), λέγοντας ότι προέχει η ασφάλεια και η ευημερία των θαυμαστών της, των συναδέλφων της και του προσωπικού.

Η Σουίφτ δήλωσε «συντετριμμένη» από τον θάνατο της 23χρονης Άνα Κλάρα Μπενεβίδες Μασάδο και «συγκλονισμένη από τη θλίψη».

Στην ίδια συναυλία που έχασε  τη ζωή της η νεαρή, η τραγουδίστρια είχε καταγραφεί να δυσκολεύεται να αναπνεύσει κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, δείγματα του πόσο δύσκολες ήταν οι συνθήκες. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

  • 1

BEST OF LIQUID MEDIA