Μενού
parathyro praga.jpg
Η στιγμή που φοιτητές πηδούν από τα παράθυρα. | Twitter
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει το νέο βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφορεί τα τελευταία λεπτά στο Twitter, σχετικά με το μακελειό σε πανεπιστήμιο της Πράγας. Στα πλάνα διακρίνονται φοιτητές να πηδούν από παράθυρο για να σωθούν από τον δράστη της ένοπλης επίθεσης.

Στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν, οι νεαροί, αφού βγήκαν από τα παράθυρα, κρεμάστηκαν στα περβάζια και πήδηξαν στην ταράτσα του κάτω ορόφου. Το βίντεο είναι σοκαριστικό και κόβει την ανάσα.

Πράγα: Τι συνέβη

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση ενόπλου νωρίτερα σήμερα (21/12) στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου, στο κέντρο της Πράγας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο διοικητής της αστυνομίας. Επιπλέον, εννέα από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης ήταν φοιτητής σχολής του Πανεπιστημίου και ο πατέρας του βρέθηκε νεκρός νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι πυροβολισμοί δεν συνδέονται με τη διεθνή τρομοκρατία, διευκρίνισε ο Τσέχος υπουργός Εσωτερικών, Βιτ Ρακούσαν.

Πηγές που επικαλούνται τα τσέχικα μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι το όνομα του δράστη είναι David Kozak και ήταν φοιτητής του πανεπιστημίου.

Η τσεχική αστυνομία ανακοίνωσε στο Twitter, ότι λίγο μετά τις 15:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδας) κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της για ένα περιστατικό που συνέβη σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Πλατεία Γιαν Πάλαχ. Αργότερα τονίστηκε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν τον δράστη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA