Μενού
 
Twitter
  • Α-
  • Α+

Τις τελευταίες στιγμές της ζωής του μετά από άλμα θανάτου που έκανε μετά από 800, αλλά επιτυχημένες ουράνιες πτώσεις κατέγραψε αλεξιπτωτιστής, ο οποίος... Ξέχασε να φορέσει το αλεξίπτωτό του. Ο Ivan McGuire βρισκόταν σε ένα αεροπλάνο στις 2 Απριλίου το 1988 όταν αποφάσισε να πάρει τη φωτογραφική του μηχανή με σκοπό να απαθανατίσει τη στιγμή που ένας μαθητής μαζί με τον εκπαιδευτή του θα έκαναν πτώση. 

Ενώ έπεφτε και κατέγραφε τη στιγμή, ο μόλις 35 ετών άνδρας, συνειδητοποίησε πως δεν φοράει το αλεξίπτωτό του, αλλά πλέον ήταν πολύ αργά με τη μοίρα του να έχει ήδη γραφτεί και την κατάληξη του να είναι θανατηφόρα.

Το βίντεο που κατέγραψε: 

Τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν στην καταγραφή του ήταν: «Ω θεέ μου, όχι!» και σύμφωνα με τη Daily Star το άψυχο σώμα βρέθηκε αργότερα περίπου 2,5 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο που είχε απογειωθεί. 

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και έρευνα για τον πιλότο του αεροπλάνου, Marc Luman καθώς υπάρχει ένας κανονισμός που λέει ότι ο πιλότος κάνει έλεγχο για το αν όλοι οι επιβάτες φορούν αλεξίπτωτο πριν πηδήξουν. 

Ωστόσο, η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κέντρου αλεξίπτωτων Paul Fayard είπε τότε: «Κανείς δεν γνώριζε ότι μπήκε στο αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο. Φυσικά κανείς δεν ήξερε, αλλιώς θα τον είχαν σταματήσει». 

Τότε, αποκλείστηκε και η υποψία περί αυτοκτονίας καθώς πιστεύεται ότι ο Ivan μπέρδεψε το αλεξίπτωτο με τον εξοπλισμό της φωτογραφικής που είχε συγκρίσιμη μάζα και βάρος. 

Δείτε επίσης:

Αρκάς: Πήρε θέση για τη σημαία με αιχμηρό σχόλιο και ροζ «καλημέρα»

Χούθι: Ποιοι είναι οι αντάρτες που επιτίθενται στο Ισραήλ και κάνουν ρεσάλτο σε τάνκερ

Μπαλάσκας: «Πέρασε τα διόδια με το pass και τα περιπολικά στην καταδίωξη έμειναν πίσω»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA