Στους 145 έχουν ανέλθει οι νεκροί από τις πλημμύρες στη νότια Ταϊλάνδη, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σιριπόνγκ Ανγκκασακουλκιάτ.
Υπενθυμίζεται ότι η νοτιοασιατική χώρα επλήγη από πρωτοφανείς πλημμύρες που ανάγκασαν τις αρχές να αναπτύξουν το Ναυτικό και την Αεροπορία για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες παροχής βοήθειας.
Η πλημμύρα έχει πλήξει 10 επαρχίες στο νότιο τμήμα της χώρας την περασμένη εβδομάδα, με την πόλη Χατ Γιάι, ένα επιχειρηματικό κέντρο που συνορεύει με τη Μαλαισία, να καταγράφει τις «βαρύτερες βροχοπτώσεις των τελευταίων 300 ετών» - 335 χιλιοστά σε μία μόνο ημέρα.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.