Μενού
chance-comanche
Τσανς Κομάντσι | X
  • Α-
  • Α+

O παίκτης της G-League του NBA στις ΗΠΑ, Τσανς Κομάντσι, συνελήφθη στο Λας Βέγκας ως ύποπτος για τη δολοφονία 23χρονης γιατρού. Πλέον βρίσκεται στη φυλακή της κομητείας του Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια, μετά την εξαφάνιση της γυναίκας στο Λας Βέγκας στις αρχές του μήνα.

Όπως αναφέρει το USA Today, την Κυριακή, το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι ο Κομάντσι θα κατηγορηθεί για φόνο εκ προθέσεως, όρος που στην πολιτεία της Νεβάδα που περιλαμβάνει φόνο πρώτου και δεύτερου βαθμού, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι η κατηγορία απαγγέλθηκε αφού βρέθηκαν τα λείψανα του θύματος στην έρημο του Χέντερσον της Νεβάδα.

Ο Κομάντσι συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από το FBI της Καλιφόρνιας για απαγωγή. Δεν τού χορηγήθηκε το δικαίωμα εγγύησης, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σακραμέντο. Ο Κομάντσι έπαιζε τις δύο τελευταίες σεζόν για τους Στόκτον Κινγκς, τη θυγατρική ομάδα των Σακραμέντο Κινγκς στη G-League.

Εκτός Στόκτον Κινγκς

Οι Στόκτον Κινγκς επιβεβαίωσαν στο USA Today Sports ότι έλυσαν το συμβόλαιό τους τον Κομάντσε. Η ομάδα δεν είχε κανένα περαιτέρω σχόλιο. Τη φετινή σεζόν είχε μέσο όρο 14 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Ο φάκελος κρατουμένων του Comanche δείχνει ότι συνελήφθη χωρίς ένταλμα για κακούργημα PC 1551.1, το οποίο, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας, ορίζει ότι ένα άτομο μπορεί να συλληφθεί χωρίς ένταλμα «κατόπιν εύλογων πληροφοριών ότι ο κατηγορούμενος κατηγορείται στα δικαστήρια οποιασδήποτε άλλης πολιτείας για έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο ή φυλάκιση που υπερβαίνει το ένα έτος».

Συνελήφθη και η σύντροφος του Τσανς Κομάντσι - Κατηγορούνται και για απαγωγή

Το KLAS, ο σταθμός του CBS στο Λας Βέγκας, μετέδωσε πρώτος ότι ο Τσανς Κομάντσι τέθηκε υπό αστυνομική επιτήρηση μετά την εξαφάνιση της 23χρονης Μαράέινα Ρότζερς, η οποία διέμενε στην Ουάσινγκτον και βρισκόταν στο Λας Βέγκας για να επισκεφθεί φίλους.

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε στις 6 Δεκεμβρίου, μία ημέρα μετά την αναμέτρηση των Κινγκς για την G-League Ignite στο Dollar Loan Center στο Χέντερσον της Νεβάδα. Στη συνέχεια, οι Κινγκς είχαν αγώνα στις 7 Δεκεμβρίου εναντίον της Rip City Remix στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Ο Κομάντσι συμμετείχε και στα δύο παιχνίδια.

Το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι η 19χρονη Σακάρι Χάρντεν, σύντροφος του Κομάντσι, συνελήφθη επίσης την Τετάρτη στην κομητεία Clark της Νεβάδα με την κατηγορία της απαγωγής στην υπόθεση.

Οι δύο τους συνάντησαν τη Ρότζερς το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου και δύο ημέρες μετά η παρέα της γιατρού δήλωσε την εξαφάνισή της. Η δίκη του Τσανς Κομάντσι, ο οποίος έπαιζε μπάσκετ στο κολέγιο της Αριζόνα, έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη και πρόκειται να εκδοθεί στη Νεβάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA