Ανοιχτός στο ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών στην Ουκρανία, υπό την προϋπόθεση να γίνουν σε ασφαλείς συνθήκες, εάν ο πόλεμος με τη Ρωσία τερματιστεί, εμφανίστηκε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Ζελένσκι δήλωσε συγκεκριμένα: «Πρέπει να εργαστούμε στο κοινοβούλιο διότι κατά τη διάρκεια του πολέμου δεν μπορείς να έχεις εκλογές», ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να δίνεται στους πολίτες η δυνατότητα να έχουν μια δημοκρατική, ανοικτή, νόμιμη εκλογική αναμέτρηση.
Διαβάστε ακόμα: Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι: «Ναι σε τριμερή αν όλα πάνε καλά» - «Οι ΗΠΑ θα εμπλακούν στην Ουκρανία»
Οι εκλογές στην Ουκρανία έχουν ανασταλεί αυτήν τη στιγμή λόγω του στρατιωτικού νόμου, ανέφερε επίσης.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.