Έντονη ήταν η αντίδραση της Δανάης Μπάρκα για όσους ασκούν bullying σε ανθρώπους με παραπάνω κιλά, με αφορμή τον θάνατο της 14χρονης από τη Θεσσαλονίκη που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται και για άλλο θάνατο ο γιατρός που χειρούργησε την 14χρονη
«Ας σκάσουμε πια κι ας μην σχολιάζουμε ανθρώπους για το πως είναι, για το πόσα κιλά είναι και για το τι θέλουν με τον εαυτό τους. Άνθρωποι αυτοκτονούν, παιδιά χάνουν την ζωή τους από χειρουργεία, αγόρια & κορίτσια ζούνε μέσα στις ανασφάλειες για το τι θα πει ο κάθε γελοίος διπλανός για εκείνους. Σιωπή και ο καθένας να κοιτάει την ζωή του. Έλεος. Ντροπή μας αν έστω κι ένας άνθρωπος ντρέπεται για τον εαυτό του εξαιτίας μας», έγραψε στο Instagram η Δανάη Μπάρκα.

Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου
Υπενθυμίζεται πως και η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την 14χρονη Γωγώ. Η παρουσιάστρια μίλησε για το bullying που δεχόταν η 14χρονη Γωγώ και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγώ 14 ετών. Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ’ τους συμμαθητές της. Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν να μην αντέχει τον εαυτό της. Η Γωγώ που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να «φοράει» τον εαυτό της. Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της. Η Γωγώ που έφυγε. Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου. Σου άδειασε την γωνιά».
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.