Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας που πρωταγωνιστεί ο αστέρας του Χόλιγουντ Αντόνιο Μπαντέρας. Το «Enforcer», που πρωταγωνιστεί ο Ισπανός ηθοποιός, συνεχίζει σήμερα τα γυρίσματά του στο κέντρο κι έτσι μεγάλη περιοχή έχει μετατραπεί σε στούντιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.
Διαβάστε ακόμη: Antonio Banderas: Στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας στη Θεσσαλονίκη
Την παράσταση έκλεψε για ακόμη μια φορά το επιβλητικό μαύρο muscle car «barracuda», το οποίο το έφεραν περίπου στις 12.30 και το κάλυψαν με άσπρο πανί.
Επίσης το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος μετετράπηκε σε γκαλερί έργων τέχνης και ο κινηματογράφος Αλέξανδρος σε Music Hall.

Ο δρόμος της Εθνικής Αμύνης καθώς και η Μητροπόλεως έκλεισαν γύρω στις 12:00 και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει προβλήματα ενώ τοποθετήθηκαν και κοκοφοίνικες για να θυμίζει το σκηνικό Μαϊάμι!

Υπενθυμίζεται πως έως τις 17:00 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, τη Λεωφόρο Νίκης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.