Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια έκπληξη περίμενε τους θεατές του «Walk of Fame» στο «Gucci Love Parade» όταν ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα είδαν τον 41χρονο πλέον Μακόλεϊ Κάλκιν, του οποίου η φήμη εκτοξεύτηκε, κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα όταν το 1990 πρωταγωνίστησε ως «Κέβιν Μακάλιστερ» στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι»

Διαβάστε ακόμη: Lady Gaga: Ποζάρει γυμνή για τη Vogue πριν την πρεμιέρα του House of Gucci

Η επιτυχία επαναλήφθηκε δύο χρόνια αργότερα με τη συνέχεια «Μόνος στο Σπίτι: Χαμένος στη Νέα Υόρκη», αλλά μετά και - για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα - τόσο η καριέρα όσο και η ενήλικη ζωή του Κάλκιν μάλλον πήραν την κάτω βόλτα. 

Κατά καιρούς ο ίδιος έχει μιλήσει για τις περιπέτειές του με τις ουσίες, αλλά όπως φαίνεται και από την «κουλ» εικόνα του στην πασαρέλα του οίκου μόδας Gucci (στο έκτο με έβδομο λεπτό του βίντεο), όλα αυτά είναι παρελθόν. Τον περασμένο Απρίλιο, μάλιστα, απέκτησε με τη σύντροφό του και ηθοποιό, Μπρέντα Σονγκ, ένα αγοράκι.

Το timing της επανεμφάνισης του Κάλκιν δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο αφού ήρθε λίγο πριν επανεμφανιστεί στις οθόνες μας - όπως το απαιτεί η τηλεοπτική παράδοση των Χριστουγέννων - ξανά και ξανά ως ο μικρός και σκανταλιάρης Κέβιν που ξέμεινε... «μόνος στο σπίτι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA