Μια φθινοπωρινή απόδραση στο Ντουμπάι αποφάσισε να κάνει η Άννα Βίσση, αφήνοντας στην άκρη τον μουντό καιρό της Ελλάδας και απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά τους ακόλουθούς της στο Instagram για τις διακοπές της, ανεβάζοντας stories, αλλά και φωτογραφίες.
Διαβάστε ακόμη: Αννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Η νέα συνάντηση και το φιλί στο στόμα!
Στην τελευταία της ανάρτηση η Άννα Βίσση είπε να μας φέρει ξανά το καλοκαίρι. Έβγαλε τα ρούχα της, φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε πάνω στην ξαπλώστρα του πολυτελούς ξενοδοχείου της.
Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, η εντυπωσιακή φωτογραφία της Βίσση συγκέντρωσε αμέσως πολλά likes και σχόλια από τους θαυμαστές της, ενώ απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως η ηλικία δεν παίζει κανέναν, μα κανέναν ρόλο.
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Η Πρωτομαγιά του '44, οι εκτελέσεις και το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.