«Καλά Χριστούγεννα» ευχήθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.
Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρης Αναστασιάδης φιλιούνται στο κρεβάτι
Το διάσημο μοντέλο ποζάρει σε μία κρεβατοκάμερα, φορώντας ένα σέξι, δαντελωτό και παράλληλα κομψό σετ εσωρούχων σε γκρι απόχρωση. Τα καστανά μαλλιά της είναι πιασμένα πάνω, ενώ φορά γυαλιά ηλίου. Την ίδια στιγμή, φαίνονται τα τρία τατουάζ της, τα δύο εκ των οποίων κοσμούν το δεξί της χέρι και το τρίτο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το στήθος της.

Η νικήτρια του GNTM 2 πόζαρε φορώντας τα εσώρουχα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. «Σας έχω συνηθίσει σε μία σούπερ-ντούπερ-ουάου τελευταία φωτό. Α και καλά Χριστούγεννα», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.