Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός από τσακωμούς έχουμε και φλερτ μέσα στη Φάρμα. H Αγγελική Ηλιάδη έχει έρθει πιο κοντά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε φιλιούνται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. 

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες – Spoiler: Επιστροφή «φωτιά» στο Διαφάνι

Είχε προηγηθεί η... εξομολόγηση της τραγουδίστριας στη φίλη της, Σάσα Μπάστα για τον personal trainer τον οποίο χαρακτήρισε «ξερολούκουμο». Η Ηλιάδη είπε στην Μπάστα πως της «αρέσει» και πως θέλει να τον «δαγκώσει».

Μάλιστα, η Σάσα Μπάστα ρώτησε τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με ποια θα έβγαινε ραντεβού, με τον personal trainer να απαντά «ξεκάθαρα θα έβγαινα με την Αγγελική Ηλιάδη.

Ποιος αποχώρησε από την Φάρμα

Πριν καν αρχίσει η μονομαχία αποχώρησης, τα πνεύματα οξύνθηκαν με τις Αγγελική Ηλιάδη και Σάσα Μπάστα να κατηγορούν Νίκη και Χριστιάνα για διπροσωπία και καθοδήγηση άλλων παικτών στην ψηφοφορία. Υποψήφιες για αποχώρηση στο επεισόδιο της Παρασκευής ήταν η Νίκη και η Μαίρη Μηλιαρέση. Η πρώτη... δια χειρός Παναγιώτη Ψωμιάδη, και η δεύτερη από την πλειοψηφία των παικτών της Φάρμας.

Η μάχη εξελίχθηκε σε... θρίλερ. Συγκεκριμένα, ένα αγώνισμα πριν το τέλος του αγώνα, η Μαίρη Μηλιαρέση νόμισε πως απάντησε σωστά και πως πήρε τη νίκη, όμως έκανε λάθος, με τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να την επαναφέρει στην πραγματικότητα. Η Νίκη πήρε τον πόντο και έκανε το 2-2. Η νίκη τελικά κρίθηκε στο κουίζ. Η Νίκη κέρδισε, η Μαίρη Μηλιαρέση αποχώρησε και η Αγγελική Ηλιάδη συγκινήθηκε!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA