Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαριαλένα Ροζάκη συστήθηκε στο κοινό μέσα από τον ρόλο της Αρετής στο remake του Καφέ της Χαράς. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε πως μεγαλώνει μόνη της την κόρη της καθώς χώρισε στην αρχή της εγκυμοσύνης με τον σύντροφό της.  

Διαβάστε ακόμη: Λένα Ζευγαρά: Τελικά δεν είναι έγκυος και η Soula Glamorous ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση

«Φέτος έχω άλλο ρόλο, γιατί απέκτησα ένα μωράκι. Γέννησα πριν τρεις μήνες. Γέννησα αρχές του χειμώνα που κλείνουν τα θέατρα και οι σειρές οπότε δεν μπόρεσα να μπω κάπου. Δεν πειράζει. Οι πρώτοι μήνες της ζωής του παιδιού σου είναι τόσο σημαντικοί και γοητευτικοί, που δεν γυρνούν πίσω. Το θέατρο θα έρθει ξανά ελπίζω. Είμαι ευτυχισμένη κι ευγνώμων που η ζωή μου έφερε αυτήν την ευλογία. Εγώ δεν έζησα επιλόχειο κατάθλιψη, μάλλον επιλόχειο ενθουσιασμό έχω», είπε η Μαριαλένα Ροζάκη στο STAR. 

«Γέννησα φυσιολογικά. Βίωσα μόνη μου την εγκυμοσύνη μου γιατί χώρισα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Είχα τη γιατρό μου δίπλα μου. Έχω μια φοβερή συμπαράσταση και παρέα. Δεν πόνεσα καθόλου, γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Η μαμά μου είναι πολύ ευτυχισμένη, θα πάρει και το όνομα της, Ιλιάδα. Εκείνη ήταν πολύ συγκινημένη. Έτρεμε απ’ έξω! Όλα είναι μία ευτυχία. Είμαι ευλογημένη. Η μπέμπα μου είναι πιο όμορφη από μένα, θα πω ως μαμά» αποκάλυψε η Μαριαλένα Ροζάκη.

Για το εάν είναι δύσκολο που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί σημείωσε: «Νομίζω ότι το παν είναι η αγάπη. Η αγάπη βρίσκει τις λύσεις της για όλα και σε οδηγεί».