Το πρωί του Σαββάτου ανάρτηση της Μαίρης Βιντιάδου στο Διαδίκτυο ήθελε τον Ντίνο Καρύδη να έχει φύγει από τη ζωή, αφού υπέστη έμφραγμα με τον Σπύρο Μπιμπίλα να διαψεύδει την πληροφορία μέσα από το προφίλ του στο Facebook, κάνοντας λόγο για «ανυπόστατα ψέματα».
Διαβάστε ακόμη: Ντίνος Καρύδης: Δεν πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Με τη σειρά του «Το Σπίτι του Ηθοποιού» ενημέρωσε πάλι μέσω Facebook ότι ο Ντίνος Καρύδης «ζει και βασιλεύει». Στη λεζάντα ανέφερε: «Aπό ότι μου λένε στα μηνύματα έπαθε έμφραγμα ο Ντίνος. Ευτυχώς, Θεέ μου, είναι στη ζωή».
Αυτό, όμως, που ίσως δεν περίμενε κανείς ήταν να σχολιάσει ο ίδιος ο Ντίνος Καρύδης, διασκεδάζοντας την είδηση του «θανάτου» του και γράφοντας: «Δεν έφυγα γιατί είναι ακριβά τα διόδια», ένα σχόλιο που όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις των φίλων της σελίδας του Actor’s House εκτιμήθηκε με το παραπάνω.

- Σοκαριστικό βίντεο στην Πολωνία: Μεθυσμένος οδηγός συγκρούεται με τρένο που επέβαιναν 500 άτομα
- Γαλλική σφραγίδα στο καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου: Πνοή επανεκκίνησης κόντρα στις αντιδράσεις της Τουρκίας
- Σύγκρουση ελικοπτέρων στη Ψάθα: Όσα είπε ο τραυματίας - «Δεν ακούστηκε το ηχητικό προειδοποίησης»
- Ο Νίνης πήγε να αναλύσει την τακτική του ΠΑΟ και τα μπεκ τον έκαναν λούτσα σε Live μετάδοση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.