Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πριν από μερικά χρόνια είχε κάνει μία δήλωση για την προσωπική του ζωή που είχε γίνει viral, καθώς το μοντέλο και ηθοποιός είχε προσδιορίζει τις γυναίκες με τις οποίες είχε κάνει έρωτα σε περίπου 4.000 χιλιάδες. Σήμερα, μερικά χρόνια μετά και με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με τις γυναικοκτονίες, ο Γιάννης Σπαλιάρας μετάνιωσε για τη δήλωσή του.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Εγώ, είπε: «Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Κι αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα.

Διαβάστε ακόμη: Θάνος Καλλίρης: «Με τη Ναταλία Γερμανού ήταν 5,5 χρόνια σκλαβιάς» - Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όταν κάνουμε δηλώσεις. Δηλαδή αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε ναι μετανιώνω.

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα όχι. Νομίζω και λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες».