Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και στην αρχή πολλοί νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιο καλοστημένο τρικ της παραγωγής, τελικά το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ φαίνεται πως ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Και προήλθε εξαιτίας ενός κακού αστείου που έκανε ο Ροκ για το λουκ της γυναίκας του Σμιθ.

Διαβάστε ακόμη: Όσκαρ 2022: Η στιγμή που κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την Ουκρανία

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Κρις Ροκ ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre για να ανακοινώσει τον νικητή της κατηγορίας του Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, είπε ότι η Τζάνα Πίνκετ Σμιθ μοιάζει σαν να παίζει στην ταινία «G.I. Jane», εξαιτίας του ξυρισμένου κεφαλιού της. Αυτό φαίνεται πως έβγαλε από τα ρούχα του τον Γουίλ Σμιθ, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Ροκ. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Εκείνη τη στιγμή πολλοί θεατές «πάγωσαν» και θεώρησαν ότι πρόκειται για αστείο. Μόνο που όταν ο Σμιθ τελικά γύρισε στη θέση του εκνευρισμένος, φώναξε δυνατά «κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γαμ...ο στόμα σου». Κάπου εκεί τα αστειάκια κόπηκαν. Σίγουρα αυτή ήταν με διαφορά η πιο άβολη στιγμή της βραδιάς των Οσκαρ.