Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περνούν καθημερινά όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τις δίδυμες κόρες τους και δεν σταματούν να κάνουν αναρτήσεις στα social media μαζί τους. Μετά από τη yoga που έκανε η διάσημη influencer με τις κόρες της, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία νέα δραστηριότητα, που δεν είναι άλλη από την κολύμβηση.
Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει γιόγκα με τις κόρες της και οι θαυμαστές της «έλιωσαν»
Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο με ολόκληρη την οικογένεια, τη στιγμή που βγήκαν από την πισίνα.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram, η γνωστή influencer έγραψε: «Οικογενειακές βουτιές».
Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε και ένα Instastory όπου φαίνεται η πισίνα ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια με τα παιδιά τους.

- Fuel Pass 2026: Έκτακτη σύσκεψη για την αποκατάσταση της πλατφόρμας - 30 είσοδοι το δευτερόλεπτο
- Λακωνία: «Εγώ την έδεσα, χτυπούσε την γυναίκα μου» λέει ο πατέρας της 30χρονης που πέθανε
- Παλλήνη: Βρέθηκε σορός άνδρα σε δρόμο - Είχε τάιραπ γύρω από τον λαιμό
- Άννα Βίσση - Χριστίνα Πολίτη: Δύο ξένοι μετά από 30 χρόνια φιλίας; - Η «πόρτα» στο καμαρίνι και το unfollow
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.