Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Kim Kardashian, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κατάφερε να αποτελεί το νούμερο ένα θέμα συζήτησης μετά την εμφάνισή της στο Met Gala, καθώς επέλεξε να φορέσει το θρυλικό φόρεμα που είχε βάλει η Μέριλιν Μονρόε όταν ευχόταν «Χρόνια Πολλά» στον τότε πρόεδρο J F. Kennedy. Προκειμένου να το καταφέρει αυτό όμως, χρειάστηκε να κάνει μια πολύ αυστηρή δίαιτα, από την οποία έχασε 8 κιλά σε τρεις εβδομάδες. Ωστόσο, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, που αποδεικνύουν ότι τελικά η διάσημη τηλεπερσόνα δεν χώρεσε στο φόρεμα της Μονρόε.

Διαβάστε ακόμη: Met Gala 2022: Η Kim Kardashian έχασε 8 κιλά σε λίγες ημέρες για να φορέσει το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΤΜΖ, στην πρόβα για το μεγάλο event, η Κιμ Καρντάσιαν ήταν πανικόβλητη, την ώρα που η ομάδα της παλεύει να της φορέσει το θρυλικό φόρεμα, καθώς αυτό δεν μπορεί να κουμπώσει στα οπίσθιά της. Η Καρντάσιαν παύει να ανησυχεί, όταν βρίσκεται η λύση να καλύψουν απλώς την πίσω όψη με μία λευκή γούνα, παρόμοια με αυτή που φορούσε η αείμνηστη Μέριλιν Μονρόε.

«Θεέ μου! Ναι, μπορούμε να το δέσουμε έτσι και να το κρατήσουμε ανοιχτό;» ρωτάει η Κιμ Καρντάσιαν όταν βλέπει ότι το φόρεμα εφαρμόζει καλά έστω και με το φερμουάρ ανοιχτό. «Και μπορούμε να βάλουμε μια γούνα από πάνω;», ακούγεται να συμπληρώνει.

Αυτό σήμαινε, όπως εξηγεί και η Daily Mail, ότι η Κιμ Καρντάσιαν φορούσε το φόρεμα ξεκούμπωτο ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί του Met Gala, πριν αλλάξει και φορέσει ένα ακριβές αντίγραφο προσαρμοσμένο στο δικό της σώμα.