Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος που ακολουθεί την καταγγελία βιασμού της 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας εναντίον του, έκανε ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τόνισε ότι «πλέον, πρέπει να ζήσει με αυτή την καταγγελία», γεγονός που τον φοβίζει πολύ.

Διαβάστε ακόμη: Στηβ Μιλάτος: Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η Αγγλίδα τουρίστρια για τον βιασμό στη Ρόδο

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι «Big Brother» ανέφερε, μετά την αποφυλάκισή του, ότι νιώθει δικαιωμένος. «Είμαι αρκετά χαρούμενος, νιώθω δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία στο τέλος θα λάμψει πραγματικά. Η απάντηση που έχω να πω είναι ότι εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να βγω έξω, αυτό είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής κι η εισαγγελέας έδειξαν ότι με πίστεψαν και τα στοιχεία είναι υπέρ μου, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος, που με άφησαν να βγω έξω», είπε χαρακτηριστικα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει ξανά με τη συγκεκριμένη κοπέλα, μετά την αποφυλάκισή του. «Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω μαζί της», τόνισε. Αναφορικά με την απόφαση, που τον καλεί να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα, μία φορά τον μήνα, δήλωσε: «Δεν είναι απαραίτητο, για ένα χρονικό διάστημα μόνο. Δεν μπορώ να φύγω στο εξωτερικό κιόλας, συζητάμε για να πάψει από την αρχή το τυπικό του νόμου».

Εξήγησε μάλιστα, πως σκοπεύει να πάει κανονικά στη δουλειά του και πως δεν έχει σκοπό να αλλάξει καθόλου τη ζωή του για ένα γεγονός, το οποίο είναι λάθος. Όπως ανέφερε αργότερα, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, στο πλευρό του στέκεται η μητέρα του. «Με πήρε αγκαλιά και δεν μου είπε τιποτα. Ηταν δίπλα μου σε όλα από την αρχή. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και ξέρω πόσο περήφανη νιώθει για εμένα. Όταν κολλάνε τη ρετσινιά σε έναν άνθρωπο, μετά μπορεί να καταστραφεί η ζωή του», ανέφερε.

Τέλος, δήλωσε πως από εδώ και στο εξής θα είναι πολύ πιο προσεκτικός, καθώς φοβάται μη συμβεί κάτι παρόμοιο.

«Λογικό δεν είναι να μου έχει δημιουργήσει ένα ψυχολογικό πρόβλημα όλο αυτό; Φοβάμαι αρκετά, θα πρέπει να ζήσω με αυτό», δήλωσε κλείνοντας.