Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος για την καταγγελία βιασμού μιας 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας στη Ρόδο ανέφερε ότι «η ρετσινιά μπορεί να σε καταστρέφει», παρενέβη στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για να τονίσει πως νιώθει προσβεβλημένος από όσα ακούει για το άτομό του.

Διαβάστε ακόμη: Στηβ Μιλάτος μετά την καταγγελία για βιασμό: «Η ρετσινιά μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή»

Μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου (28/5) ανέφερε: «Θέλω να πω ότι βγήκε το αποτέλεσμα κι είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό που γίνεται. Είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θέλω να ξυπνήσω. Ακούσαμε τη δική της οπτική, ακούσαμε και τη δική μου κι ο ιατροδικαστής έδειξε την αλήθεια».

Ο πρώην παίκτης του Big Brother τόνισε πως νιώθει προσβεβλημένος για όσα ακούγονται για εκείνον. «Εχουν γίνει όλοι πλέον, δικαστές της μικρής οθόνης. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό πονάει τους ανθρώπους και μπορεί να στιγματίσει κάποιον. Άμα ήξερα τί σκέφτεται ο καθένας, θα ήμουν ένας πολύ καλός ψυχολόγος», δήλωσε.

Εξήγησε επίσης, πως η κατάθεσή του είναι κατατοπιστική και γι' αυτό δεν χρειάζεται να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Η κοπέλα δεν μου είπε κάτι, όταν απομακρυνθήκαμε. Αν διαβάσατε την κατάθεσή μου, θα δείτε ότι τα πράγματα είναι πολύ αναλυτικά και σωστά σε σχέση με των υπολοίπων. Η κατάθεσή μου ήταν μία και καλή και δεν κράτησε έξι ώρες, ούτε άλλαξε 7 φορές. Δεν έκανε καμία απόπειρα αυτοκτονίας, δεν υπήρχαν σημάδια. Είναι κακό ο θύτης να γίνεται θύμα. Αν σου κολλήσουν όμως, τη ρετσινιά σε αυτή τη χώρα, δεν φεύγει», είπε.

«Δεν μου ζήτησε η κοπέλα να σταματήσω. Δεν θέλω να μπω σε νομικά πλαίσια. Η ίδια απάντησε πως ούτε την έσπρωξα, ούτε είπε όχι, ούτε φώναξε. Οι απαντήσεις μου είναι εμφανέστατες. Στη Ρόδο υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις, απλά η δικιά μου πήρε έκταση λόγω του επαγγέλματός μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Επίσης, ο Στηβ Μιλάτος υποστήριξε πως η καταγγελία μπορεί να έγινε, γιατί ίσως η κοπέλα να έχει κάποιο κέρδος. «Υπάρχουν ασφάλειες και τέτοια πράγματα, που κερδίζουν από τη χώρα τους σε αυτές τις περιπτώσεις. Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά που βγαίνουν, είναι ψέματα. Βγήκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου κι έχω αποδείξει τι άνθρωπος είμαι. Όταν είσαι άνδρας, είσαι σε μειονεκτική θέση πάντα. Δυστυχώς», δήλωσε. Τέλος, αναφέρθηκε στην άσεμνη χειρονομία που έκανε στο story που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.