Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιάννης Βαρδής μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα του Αντώνη. Αναφέρθηκε επίσης στη γνωριμία με τη σύζυγό του και το πρόβλημα υγείας του γιου τους, ενώ ανέφερε γιατί έκανε αγωγή για το τραγούδι της Πάολας. «Δεν βρήκα καμία δυσκολία στην καριέρα μου, ήμουν πολύ τυχερός, μου άνοιξαν όλες οι πόρτες. Για να φτάσω να είμαι τυχερός, έπρεπε να περάσω από “test drive” από τον πατέρα μου», παραδέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμη: Πικραμένη η Ανδρομάχη: «Είμαι Ελληνίδα και με αντιμετώπισαν σαν ξένη, αυτό με ενόχλησε»

«Ο πατέρας μου ήταν δύσκολος άνθρωπος, πολύ δίκαιος και μου είχε πει ότι δεν θα επέτρεπε να μπω στο χώρο αν δεν το άξιζα». «Έχω διαβάσει σχόλια ότι είμαι κατώτερος του πατέρα μου, αλλά δεν με απασχόλησε η σύγκριση, γιατί δεν είδα τον πατέρα μου ανταγωνιστικά», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Γιάννης Βαρδής: Ο πατέρας μου ήταν δύσκολος άνθρωπος

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Κάποια στιγμή η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και πήγε στην Αμερική κι έτσι έμεινα με τον πατέρα μου. Πήρα το ρίσκο γιατί του είχα μια κρυφή αδυναμία μέσα μου, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ιδιαίτερα. Ο πατέρας μου, αν εξαιρέσουμε κάποιες γιορτές ή κάποιες ημέρες των καλοκαιριών, ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, υπήρχε επιφανειακή σχέση. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης ήταν πολύ ζόρικα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μετά από αρκετούς τσακωμούς, ο πατέρας μου μού είπε πως πίστευε ότι είμαστε όμοιοι, αλλά δεν είμαστε, και να μην πάρω τα ελαττώματά του. Από εκείνη την ημέρα όλα άλλαξαν», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Οσο για τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφιδά, και το πώς γνωρίστηκαν, είπε: «Πάντα είχα στο μυαλό μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μη χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος, η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα». Σχετικά με το αν υπάρχει ζήλια μεταξύ τους, ο ίδιος είπε γελώντας ότι «Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε, στην πορεία άρχισε να το δείχνει, αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο».

Αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας του γιου του, ο Γιάννης Βαρδής περιέγραψε ότι «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους 7 μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου, τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά». «Είναι συγκινητικό να φωνάζω το γιο μου με το όνομα “Αντώνης”. Είναι επίσης συγκινητικό που δέχτηκε ο Αντώνης ο Ρέμος να τον βαφτίσει». 

Τέλος, ο Γιάννης Βαρδής αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την Πάολα. Υπενθυμίζεται, ο Γιάννης Βαρδής είχε καταθέσει αγωγή με την οποία ζητούσε 100.000€ από τους δημιουργούς του τραγουδιού «Περαστική», Τόνι Μαυρίδη και Χριστόδουλου Σιγανού, καθώς υποστήριζε πως αντέγραψαν τραγούδι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, το «Δεν τελειώσαμε» που είχε πει ο Νίκος Βέρτης. «Έκανα αγωγή, γιατί κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν σε μια σειρά, ήθελα να προστατεύσω το σπίτι του πατέρα μου», ανέφερε σχετικά ο Γιάννης Βαρδής.