Η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στη Μύκονο σχεδιάζοντας το νέο επιχειρηματικό της βήμα και έπεσε θύμα κλοπής. Σύμφωνα με πληροφορίες η κλοπή έγινε το βράδυ του Σαββάτου ενώ η ίδια ήταν βόλτα παρέα με φίλους. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας που ήταν ανασφάλιστο.
Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Βαρδής: «Με τον πατέρα μου ήμασταν άγνωστοι, είχαμε επιφανειακή σχέση»
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές έκαναν το σπίτι άνω κάτω και σύμφωνα με την ίδια άρπαξαν χρυσαφικά αξίας περίπου 4.000 ευρώ και χρηματικό ποσό ύψους 8.500 ευρώ. Σύμφωνα με την Μαρίνα Πατούλη, εκλάπη και το κλειδί πολυτελούς αυτοκινήτου.
Μαρίνα Πατούλη: Η μπουτίκ στη Μύκονο
Η Μαρίνα Πατούλη έχει δημιουργήσει την δική της συλλογή ρούχων και ετοιμάζεται να ανοίξει ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ στα Ματογιάννια. Η τέως δημοτική σύμβουλος Πεύκης και πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα, ετοιμάζεται να ανοίξει τη μπουτίκ «Princess Marina 11 2 11». Το όνομα της μπουτίκ δεν είναι τυχαίο, με τις ημερομηνίες να είναι σηµαδιακές, αφού στις 11 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η Μαρίνα Πατούλη και την γιορτή του ο Βλάσσης Χολέβας.
- «Κομήτης αναγούλας»: Κάτω τα χέρια από τα ελληνικά φέριμποτ
- Οι οκτώ εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα τον Αύγουστο: Ξεκινάει η «μάχη» της ενημέρωσης
- Ιωάννα Τούνη: «Καρφιά» από τις Μαλδίβες για τα ελληνικά νησιά τον Δεκαπενταύγουστο - «Δεν την παλεύω»
- Κολομβία: Η πόλη θαύμα που είπε «ποτέ ξανά» στον σεισμό - Πώς έσωσε μέχρι και τον τελευταίο κάτοικο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.