Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στο περιοδικό «Χάι» για το σπίτι της στην Κινέτα, το οποίο από το 2018 και μετά είναι πλέον καμένο πλην του ισογείου, για τη σχέση της με τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και τα χρήματα που έβγαλε από την καριέρα της, ενώ αποκάλυψε σε ποιους θα περάσει η περιουσία της, αφού η ίδια δεν έχει κάνει διαθήκη.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μπέζος: «Δεν έκανα υποχωρήσεις - Όλοι αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο είναι ο νέος στρατός κατοχής»

«Το σπίτι είναι καμένο, δεν υπάρχει τίποτα από αυτή τη διώροφη κατοικία που είχα, παρά μόνο το ισόγειο. Είναι ένας χώρος που με εξυπηρετεί πολύ, γιατί έχει τη βεράντα με θέα τη θάλασσα. Είναι ονειρεμένα, εδώ ξεχνώ τα πάντα βλέποντας τη θάλασσα. Κατεβαίνω 140 σκαλοπάτια για να κάνω μπάνιο στη θάλασσα, γιατί είμαι στο ύψωμα», είπε η «βασίλισσα της νύχτας» για το σπίτι της στην Κινέττα. 

Μάλιστα, εξήγησε ότι δεν το φτιάχνει «Λόγω κόστους. Ό,τι χρήματα είχα και δεν είχα, τα έβαλα σε αυτό το σπίτι. Παρότι βλέπω από πάνω τα καμένα, το έχω συνηθίσει. Ξεπέρασα τη στεναχώρια. Την ημέρα που κάηκε, ήμουν μακριά και όταν γύρισα και το είδα, δεν έκλαψα καθόλου. Ήρθαν οι δημοσιογράφοι και τους έκανε εντύπωση αυτό». 

Ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκεφτεί να το πουλήσει. «Μου είπαν πολλοί ότι μπορώ να πάρω καλά χρήματα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Βρέθηκε κάποιος κάποτε πριν καεί και μου πρόσφερε πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν το πουλάω. Νομίζω ότι η θάλασσα είναι μόνο εδώ στην Κινέτα, ότι δεν υπάρχει άλλου. Αργότερα τι θα γίνει δεν ξέρω. Εγώ "έφτιαξα" την Κινέτα, περνούσαν τα λεωφορεία και έκαναν στάση λέγοντας "εδώ είναι το σπίτι της Ζωζώς". Έβγαλαν και δρόμο στο όνομά μου», είπε χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη. 

Δεν κρύβει πως από την καριέρα της έβγαλε πολλά χρήματα, αλλά είναι σπάταλη. «Χρήματα έβγαλα πάρα πολλά! Καταρχήν το σπίτι στην Κινέτα μου στοίχισε πάρα πολύ. Είμαι όμως σπάταλη, γιατί έχω τεράστιο βεστιάριο. Δεν θα βάλω ποτέ κάτι παλιό σε κάποια δουλειά, αλλά θα ράψω κάτι καινούργιο. Είναι αρρώστια αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να κρατήσω χρήματα», αναφέρει η ίδια. 

Ωστόσο, όπως δήλωσε δεν έχει κάνει διαθήκη. «Έχω ανίψια και θα μοιραστούν ό,τι έχω. Έχω και ένα διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Είχα άλλα τρία τέσσερα, τα οποία νοίκιαζα. Μετά άρχισα να τα πουλάω.»

Σε ερώτηση γιατί τα πούλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη απάντησε: 

«Δεν ξέρω γιατί. Είχα-τρέλα, δεν ήμουν στα οικονομικά καλή, η μάνα μου όσο ζούσε, με βοηθούσε. Τα έτρωγα τα χρήματα στον εαυτό μου, να βγω ωραία, να πάρω κοσμήματα. Όλα αυτό βέβαια, πάντα για τη δουλειά μου».

Τέλος, όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις, ξεκαθάρισε πως δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό να κάνει. «Νομίζω ότι είμαι καλή. Βάζω μια καλή κρέμα και ζω μια ήσυχη ζωή», δήλωσε.