Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, εξήγησε την Τετάρτη (31/8) στην εκπομπή «Στούντιο 4» τι σημαίνει για εκείνον «επιτυχία», αναφέρθηκε στο διαχωρισμό ανάμεσα στους «ποιοτικούς» και τους «εμπορικούς» ηθοποιούς, ενώ μίλησε για τον χαρακτήρα και την πορεία του στο χώρο και εξέφρασε τη γνώμη του για όσους κριτικάρουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έγραφαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

«Επιτυχία είναι η διάρκεια. Αν κάτι δεν πάει καλά εκείνη τη στιγμή, είναι ένα δείγμα. Αν δεν καταγράψει στη μνήμη και την καρδιά, δεν έχει νόημα», είπε ο Γιάννης Μπέζος, ενώ όσον αφορά τον διαχωρισμό ανάμεσα σε «ποιοτικούς» και «εμπορικούς» ηθοποιούς δήλωσε ότι «Οι διαχωρισμοί ποιοτικού και εμπορικού είναι άθλιοι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον κόσμο και να κοιτάξουμε να κάνουμε καλή δουλειά».

Ξεκαθάρισε ότι «Με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος, αλλά θέλω κάποιο επιχείρημα. Γιατί εγώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων του καθενός. Εγώ δεν κάνω αυτή τη δουλειά, δεν ζω για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων. Έχω δικές μου και μάλιστα, πολύ ισχυρές. Δεν μπορώ να κάθομαι να περιμένω τι θα πει ο άλλος. Δεν με ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθεί ο άλλος, με ενδιαφέρει εάν θα πω την αλήθεια μου. Από τη στιγμή που την υπερασπίζομαι με έναν τρόπο που έχω μοχθήσει για αυτό».

Όσον αφορά το ξεκίνημα και την πορεία του στο χώρο, ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε πως «Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία. Θέλει προσπάθεια πάνω από όλα, θέλει καθαρή ματιά, να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, να είσαι αυτοδύναμος. Εμένα δεν με έχει βοηθήσει κανένας, ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου. Δεν μου σταμάτησε κανείς τον δρόμο. Μόνος μου τα έκανα. Μόχθησα πολύ, ήμουν πάρα πολύ συνεπής, προσπάθησα από πολύ χαμηλά και με το κεφάλι ψηλά. Δεν έκανα υποχωρήσεις στη συμπεριφορά μου. Και νομίζω ότι και οι άνθρωποι στο χώρο μας, αλλά και το κοινό το εξετίμησε. Αν κάποιοι ενοχλούνται, σημαίνει ότι έκανα καλά τη δουλειά μου για να μη σας πω ότι αυτοί που ενοχλούνται, καταλαβαίνουν καλύτερα».

Τέλος, επεσήμανε ότι ότι δεν θέλει να προσέχει τι λέει μόνο και μόνο για να είναι αρεστός σε κάποιους, λέγοντας πως «Πρέπει να εννοούμε όσα λέμε, για να γίνουμε αρεστοί. Όλοι αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο είναι ο νέος στρατός κατοχής, οι οποίοι είναι απρόσωποι, δηλαδή ανύπαρκτοι και χωρίς υπόσταση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA