Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη σχέση της με τον Snik μίλησε στη Φαίη Σκορδά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η ερώτηση που δυσκόλεψε την παρουσιάστρια περισσότερο ήταν για τον Snik. «Κατάλαβα πού το πήγες, μην αγχώνεσαι, ρώτα. Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει και από την αρχή» είπε. Και συνέχισε: «Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά».

Διαβάστε ακόμη: Πάολα και Παολίνα έδωσαν ρεσιτάλ στη ΔΕΘ: Η κόρη αντέγραψε πιστά τις χορευτικές κινήσεις της μητέρας

«Στενοχωριόμουν πολύ για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεό έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

(Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 12:00' και μετά)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο είχαν χωρίσει και πλέον είναι και πάλι μαζί. «Ήμασταν μαζί σχεδόν 7 χρόνια» είπε για τον πρώην άνδρα της και νυν σύντροφό της, Γιάννη. «Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο, τυχαία» είπε για την επανασύνδεση. «Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι λίγο Love Island η ιστορίας μας» είπε.