Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην 86η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε η Πάολα και για ακόμη μία φορά ξεσήκωσε τα πλήθη, τόσο με τις ερμηνείες της, όσο και με τις χορευτικές κινήσεις της. Εκεί βρέθηκε και η κόρη της, Παολίνα, η οποία απέδειξε ξανά ότι έχει πάρει το ταλέντο της μητέρας της στον χορό. Πίσω από τους μουσικούς, που βρίσκονταν στη σκηνή, ανάμεσα σε μερικά ακόμα άτομα, βρισκόταν η Παολίνα.

Διαβάστε ακόμη: Γουάντα Νάρα: Ποζάρει στον Βόσπορο και λέει ότι τα παιδιά και τα εγγόνια της δεν χρειάζεται να δουλέψουν ποτέ

https://www.tiktok.com/@inafoka_/video/7142373905481714949

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από χρήστη του TikTok, η Παολίνα φαίνεται να ακολουθεί βήμα-βήμα όλες τις χορευτικές κινήσεις της μητέρας της, με μεγάλη επιτυχία. «Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά πέφτει», αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο. Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μητέρα και κόρη εμφανίζονται μαζί στη σκηνή, με την Παολίνα να συνοδεύει την τραγουδίστρια στον χορό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA