Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν ήταν μια από τις συνηθισμένες εμφανίσεις αυτή της 79χρονης κυρίας Τίτσας που πήγε στο GNTM και «σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά της, με τους κριτές να την αποθεώνουν. «Όταν τους είπα ότι θα πάω στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοιχτό» είπε η 79χρονη Τίτσα στην κάμερα του GNTM για το λόγο που δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μόδας. Ντυμένη με ένα λευκό εντυπωσιακό σύνολο, η 79χρονη εμφανίστηκε στο πλατό μπροστά στους κριτές και αποκάλυψε πως οι εγγονές της τη δήλωσαν.

Διαβάστε ακόμη: Τζένη Θεωνά: Τη στένευε ο κορσές ενώ έδινε συνέντευξη - «Είναι σαν να παθαίνω κρίση πανικού, οριακά το βγάζω»

Η αέρινη εμφάνισή της, η ενέργειά της και η δυναμική προσωπικότητά της έκανε τους τέσσερις κριτές να της δώσουν τέσσερα «ναι» και να την περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Αποφασισμένη να μην τη σταματήσει τίποτα, η κ. Τίτσα κέρδισε αμέσως τους κριτές με την ενέργεια της και το πνεύμα της. «Λάμπεις Τίτσα μου» της φώναξε η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε: «Τις έχετε βάλει κάτω τις 20χρονες και τις έχετε πατήσει κάτω». Η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε το «ναι» της χωρίς να τη δει με μαγιό καθώς ενθουσιάστηκε μαζί της. Οι κριτές, ζήτησαν από την 79χρονη να τους κάνει μερικές πόζες και τότε η κ. Τίτσα, με χρόνια εμπειρίας στις σχολές χορού, τους χάρισε ορισμένες πόζες που τους ενθουσίασαν.

Ο Γιώργος Καράβας της ζήτησε, αν θέλει και η κυρία Τίτσα, να φορέσει ένα μαγιό απλά και μόνο για να δει τις πόζες της και με αυτό. Αποφασισμένη η 79χρονη φόρεσε το μαγιό της και οι κριτές την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και σχολίασαν θετικά το γεγονός πως δεν φορούσε καλσόν. «Αν το είδωλο είχε πρόσωπο θα ήταν το δικό σας» της είπε ο Γιώργος Καράβας. Η 79χρονη πέρασε με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση του GNTM.

Η κυρία Τίτσα ήρθε στην Ελλάδα το 1962 και κατάφερε να ανοίξει δύο σχολές χορού, ενώ είχε έφεση και στο τραγούδι, το οποίο λατρεύει, για αυτό άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει το μικρόφωνο και έχει τραγουδήσει μπροστά σε πολύ κόσμο. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 79χρονη θέλησε να δείξει πόσο λατρεύει το τραγούδι και γι’ αυτό δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, αφού του έχει πάρει το μικρόφωνο και τραγουδά. «Με τον αγαπημένο μου Αντώνη», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τις εικόνες.