Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την αποχή της από το θέατρο, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του παιδιού της, ενώ είχε και ένα απρόοπτο με τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει. Από την αρχή, η ηθοποιός φαινόταν να δυσανασχετεί με τα ρούχα της. Ο κορσές που φορούσε τη στένευε πολύ, με συνέπεια να της δημιουργηθεί δυσφορία, την οποία ωστόσο η Τζένη Θεωνά αντιμετώπισε με χιούμορ. «Παιδιά, είναι τόσο στενός ο κορσές, που νομίζω ότι παθαίνω κρίση πανικού και μου κόβεται η ανάσα. Αλλά, δεν είναι κρίση πανικού, είναι το μπούστο. Κατάλαβες τι μου συμβαίνει τώρα;».

Διαβάστε ακόμη: Μάθιου ΜακΚόναχι: Κακοποιήθηκα σεξουαλικά στα 18 από τον άνδρα που μου έδωσε τα πρώτα μου ναρκωτικά

Στις συμβουλές του Θανάση Αναγνωστόπουλου, απάντησε: «Δεν υπήρχε άλλη οψιόν, αυτό πήρα. Τι να κάνω, Χριστέ μου; Μη μου λες ''πάρε μια ανάσα'', γιατί είναι αυτό ακριβώς το πρόβλημά μου… Οριακά, το βγάζω και μένω με το σουτιέν. Είμαι σε αυτό το όριο». Οι παρουσιαστές γελούσαν με το «απρόοπτο», ενώ φάνηκε και μια μικρή αμηχανία που ένιωσαν, ενόσω συνέβαινε όλο αυτό.

(Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 04:30' και μετά)

Οσο για την αποχή της απο το θέατρο όταν γέννησε, η Τζένη Θεωνά ανέφερε: «Πιέστηκα πάρα πολύ συναισθηματικά με το παιδί ήταν μία τραυματική εμπειρία το να γυρίσω και να έχουμε άστατες ώρες επαφής, δεν μπορούσα να τον βάλω σε πρόγραμμα, δεν ήξερε πότε θα με δει, δεν ήξερε πότε θα φύγω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα» είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

«Έκανα μία επιλογή με βάση τις ανάγκες του παιδιού που ήταν και δικές μου ανάγκες, συναισθηματικά δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Το να είμαι κάθε βράδυ στην παράσταση με γέμιζε πάρα πολύ, το να είμαι κάθε βράδυ με το παιδί είναι επίσης κάτι που με γεμίζει πάρα πολύ, είναι και οι δύο εξίσου πλούσιες» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA