Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (4/10) στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να λύσουν τις οικονομικές διαφορές του αναφορικά με το θέμα διατροφής των παιδιών τους. Οι δυο τους συναντήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες και μετά από απόφαση του Δικαστηρίου, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν κατέβαλε στη Σίσσυ Χρηστίδου το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνηθεί για τα δύο τους παιδιά. Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Πρωινό» παρουσίασε αναλυτικό ρεπορτάζ τόσο για το τι συνέβη μέσα αλλά και έξω από τις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: Καυγάς Pitt-Jolie: «Ο ηθοποιός προσπάθησε να πνίξει ένα παιδί, πετούσε αλκοόλ»

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του τραγουδιστή δήλωσε: «Πριν δύο χρόνια, είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δεν στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας γι’ αυτό». Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις κι εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό», ο Θοδωρής Μαραντίνης μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου δήλωσε: «Ηταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορoνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κυρία Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά, είτε λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου, ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή, πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια, ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».

Ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη δήλωσε για τον γιο του: «Ο γιος μου “ξέμεινε” από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην εφορία, δόσεις αυτοκινήτου. Δεν έχει κλείσει προς το παρόν συναυλίες κι έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι μας. Εγώ τα έβλεπα με καινούρια ρούχα, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά. Πάντως η κυρία Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Εχει και δικό της κανάλι στο YouTube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της, το πουλάει με λεφτά».