Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες αποκαλύψεις φωτιά για τον περιβόητο καυγά που είχαν το 2016 στο αεροπλάνο η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το Page Six. Ο ηθοποιός φέρεται να «προσπάθησε να πνίξει» ένα από τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Αντζελίνα Τζολί και «άρπαξε» την τότε σύζυγό του από το κεφάλι στη διάρκεια του καυγά τους σε σε εκείνη την ιδιωτική πτήση. Η 47χρονη ηθοποιός σε νέα μήνυσή της αναφέρει ότι ο 58χρονος σταρ του Fight Club φέρεται «να έπνιξε ένα από τα παιδιά του και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και στη συνέχεια «άρπαξε τη Τζολί από το κεφάλι και την ταρακούνησε».

Διαβάστε ακόμη: Δίκη Χρηστίδου - Μαραντίνη: Το παρασκήνιο από το δικαστήριο για την διατροφή των 4000 ευρώ

«Κάποια στιγμή, έριξε μπύρα στην Τζολί. Μετά, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά», υποστηρίζουν επίσης τα έγγραφα. Η Τζολί φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει κάποια στιγμή και «άρπαξε» τον τότε σύζυγό της από πίσω για να προσπαθήσει να τον σταματήσει, σύμφωνα με την μήνυση. «Για να κατεβάσει την Τζολί από την πλάτη του, ο Πιτ ρίχτηκε προς τα πίσω στα καθίσματα του αεροπλάνου, τραυματίζοντας την πλάτη και τον αγκώνα της Τζολί», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

«Τα παιδιά όρμησαν μέσα και όλα με γενναιότητα προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει, ο Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Μερικά από τα παιδιά παρακάλεσαν τον Πιτ να σταματήσει. Ήταν όλα φοβισμένα και πολλά έκλαιγαν». Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Μπραντ Πιτ ήταν υπό έρευνα για φερόμενη κακοποίηση παιδιών από το FBI σχετικά με εκείνον τον καυγά. Αλλωστε, ο καυγάς αυτός στο αεροπλάνο οδήγησε στην αίτηση διαζυγίου λίγες ημέρες αργότερα από την Αντζελίνα Τζολί. Ωστόσο, οι αρχές δεν άσκησαν ποινικές διώξεις κατά του βραβευμένου ηθοποιού, ο οποίος αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο του 2019 ότι ήταν πλέον νηφάλιος

Σύμφωνα με έγγραφα που είχε αποκτήσει προηγουμένως η Page Six, ένας εκπρόσωπος του Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν θα ασκήσει δίωξη στον Πιτ βάσει συζητήσεων με τον ερευνητή της υπόθεσης. «Συμφωνήθηκε από όλα τα μέρη ότι η ποινική δίωξη σε αυτή την υπόθεση δεν θα επιδιωχθεί λόγω πολλών παραγόντων», ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Page Six

Ο Μπραντ Πιτ αρνείται τις κατηγορίες. Πηγή κοντά στον ηθοποιό είπε στο BBC ότι οι ισχυρισμοί της Τζολί είναι ψευδείς. «Συνεχίζει να αναθεωρεί, να επαναναθεωρεί και να επαναπροσδιορίζει την περιγραφή της για ένα γεγονός που συνέβη πριν από έξι χρόνια προσθέτοντας εντελώς αναληθή στοιχεία κάθε φορά που αποτυγχάνει να πάρει αυτό που θέλει», σχολίασε η πηγή. «Η ιστορία της συνεχώς εξελίσσεται». Το πρώην ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014, έχει έξι παιδιά, τον 21χρονο Maddox, τον 18χρονο Pax, τη 17χρονη Zahara, τη 16χρονη Shiloh, τη 14χρονη Vivienne και τον 14χρονο Knox. Εκπρόσωποι των Πιτ και Τζολί δεν έχουν κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο για το δημοσίευμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA