Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε κανονικά σήμερα, Τρίτη (11/10) στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μετά τη χθεσινή του απουσία λόγω αδιαθεσίας που στάθηκε μάλιστα αφορμή για να κυκλοφορήσει ένα ψευδές δημοσίευμα στο Διαδίκτυο περί θανάτου του. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά επειδή όπως είπε στην Κατερίνα Καινούργιου, δημοσίευμα στο Διαδίκτυο τον είχε πεθάνει. «Είστε όλη η εκπομπή καλεσμένοι στην κηδεία μου. Δε θα πηγαίνουμε όλοι στον γάμο του Μαυρίκιου, θα έρθετε και στην κηδεία μου», είπε αρχικά με πολύ χιούμορ ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος, μάλιστα, είπε πως αύριο που θα επιστρέψει κανονικά στο πλατό θα τους φέρει και τις σχετικές πρσκλήσεις.

Διαβάστε ακόμη: Emily Ratajkowski: Αποκάλυψε ότι είναι bisexual - Το υπονοούμενο με τον καναπέ και οι φήμες για τον Pitt

Ο παρουσιαστής, το πρωί της Τρίτης, στην έναρξη της εκπομπής, πήρε τον λόγο από την Κατερίνα Καινούργιου καιαναφέρθηκε εκ νέου στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.  «Υπάρχουν άνθρωποι που σχεδόν με έκλαψαν. Είναι εγκληματικό και ανεπίτρεπτο. Πρόκειται για έναν συγκεκριμένο αλήτη του οποίου δε θα του κάνω τη χάρη ούτε να τον μηνύσω γιατί όταν μηνύεις κάποιον κάπου θεωρείς ότι έχει κάνει κάτι πολύ κακό και τον βάζεις απέναντι. Ο τύπος είναι για Καιάδα. Ο Καιάδας έχει κλείσει, έχουμε περάσει σε άλλο πολιτισμικό επίπεδο οπότε τελειώνω με το συγκεκριμένο» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο της χθεσινής του απουσίας.