Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλο στο TikTok προκάλεσε η Εμιλι Ραταϊκόφσκι με ένα βίντεο που δημοσίευσε, αφήνοντας υπονοούμενα για τη σεξουαλικότητά της. Λιγότερο από ένα μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλαντ, το 31χρονο μοντέλο άφησε ένα υπονοούμενο για την σεξουαλικότητά της, καθώς απάντησε σε ένα βίντεο που ρωτούσε όσους «ταυτίζονται ως bisexual» εάν έχουν «έναν πράσινο βελούδινο καναπέ». Στο βίντεο, η Εμιλι Ραταϊκόφσκι κοιτάζει την κάμερα ρίχνοντας ένα πονηρό βλέμμα, όταν ακούει την ερώτηση: «Εάν αναγνωρίζεται τον εαυτό σας ως bisexual, έχετε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;». Αμέσως μετά στρέφει την κάμερα δίπλα της και δείχνει τον δικό της καναπέ, που είναι πράσινος.

Διαβάστε ακόμη: Johnny Depp: Αγνώριστος στη Νέα Υόρκη ο ηθοποιός - Ξυρισμένος, με μπλε γυαλιά ηλίου και καπέλο

https://www.tiktok.com/@emrata/video/7152973396052053290

Οι θαυμαστές της αναρωτήθηκαν από το υπονοούμενό της, με πολλούς σύμφωνα με τη DailyMail, να γράφουν «Αλλη μια νίκη για τις γυναίκες». «Ας πούμε ότι αυτό είναι μάλλον ένα από τα πολλά πράγματα που δεν περίμενα ποτέ» έγραψε κάποιος ενώ άλλοι αναφέρθηκαν στο πλήθος των διασημοτήτων που πρόσφατα υπαινίχθηκαν ότι ανήκουν στην κοινότητα LGBTQA αυτή την εβδομάδα, όπως έκανε και η Μαντόνα, ενόψει τις εθνικής ημέρας Coming Out στις 11 Οκτωβρίου.

Το βίντεο της Έμιλι Ραταϊκόφσκι ήρθε στο φως λίγες εβδομάδες αφότου το «Us Weekly» επιβεβαίωσε ότι «κάτι τρέχει» με τον Μπραντ Πιτ. «Ο Μπραντ και η Έμιλι κάνουν παρέα ως φίλοι», δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στο Us στις 27 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας ότι η σχέση τους είναι «σε πολύ πρώιμο στάδιο» αυτή τη στιγμή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA