Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στο «Πρωινό» για την υψηλή αμοιβή που έπαιρνε όταν έπαιζε στη θρυλική «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου στη δεκαετία του ‘90 όπου έκανε και το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, ενώ σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Πολίτης. Ακόμα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, εξηγώντας για ποιο λόγο κάνει καλό που ο σύντροφός της είναι εκτός καλλιτεχνικού χώρου, ενώ απάντησε για το αν σκοπεύουν να παντρευτούν. «Έχουμε περάσει και οι δύο τις εμπειρίες μας και έχουμε ζήσει τη ζωή. Ο γάμος δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί αυτή τη στιγμή, δεν είναι το ζητούμενό μου. Θα δούμε. Δεν το αποκλείω, ούτε το σκέφτομαι όμως», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. 

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Κουλιανού: «Εκανα δοκιμαστικό για το φετινό GNTM» - Τι αποκάλυψε για το Just The Two Of Us

Εξήγησε πως βοηθάει το γεγονός ότι ο σύντροφός της, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, είναι εκτός καλλιτεχνικού χώρου επειδή «Βοηθάει πολύ στην ισορροπία. Οι καλλιτέχνες είμαστε αρκετά ανασφαλείς. Εκείνος είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος και καταλαβαίνει τη δουλειά μου, τις ανασφάλειές μου. Γνωρίζει ότι υπάρχει μία τρέλα ειδικά αυτή την περίοδο που έχω πρόβες και εκείνος είναι πολύ σοβαρός συμπαραστάτης».

Όσον αφορά τη «Λάμψη» δεν έκρυψε πως η αμοιβή της ήταν υπερβολικά υψηλή για τα δεδομένα της εποχής, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη.

«Εγώ θα σου πω τη δική μου άποψη. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά  - για την περίοδο εκείνη - συγκλονιστικά. Για τα δεδομένα; Πρωτοεμφανιζόμενη; Τι να σου πω τώρα… Έπαιρνα 600.000 δραχμές τον μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Όλα αυτά που λέει ο Χρήστος Πολίτης είναι η δική του οπτική σε αυτό που ζούσε. Εγώ δεν βίωσα το ίδιο πράγμα. Εγώ βίωσα μία εξαιρετική συνθήκη από όλες τις απόψεις. Δεν κατάλαβα η Κάτια Δανδουλάκη να χαίρει προνομιακής μεταχείρισης. Δεν είχα και πολλές σκηνές μαζί τους οπότε δεν ξέρω», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.