Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ο μουσικός Μάνος Επιτροπάκης γνωστοποίησε την υπόθεση που αφορά τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού του Νίκου Βέρτη και της ορχήστρας του τον Απρίλιο του 2021, όπως ανέφερε η εκπομπή «Πρωινό μας». Ο τραγουδιστής είχε προγραμματισμένες δύο live εμφανίσεις στο Ισραήλ, αλλά θα έπρεπε πρώτα να έχει εμβολιαστεί τόσο εκείνος όσο οι συνεργάτες και η ορχήστρα του, αφού αλλιώς δεν θα τους επιτρεπόταν η είσοδος στη χώρα. Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα δεν είχε ξεκινήσει ακόμα ο εμβολιασμός για τις ηλικιακές ομάδες.

Διαβάστε ακόμη: «Μας περνάνε για μάνα και κόρη»: 64χρονη γιαγιά - φέτες μοιράζεται τα ίδια ρούχα με την 21χρονη εγγονή της

Ο Νίκος Βέρτης, οι συνεργάτες του και τα μέλη της ορχήστρας του έκαναν δύο δόσεις Pfizer στις 13 Απριλίου και στις 4 Μαΐου σε σουίτα νυχτερινού κέντρου, ενώ ο γιατρός που τους έκανε τα εμβόλια, ήρθε από την Κύπρο. Όπως ανέφερε η εκπομπή «Πρωινό μας», τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δόθηκαν στους μουσικούς λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο και επρόκειτο για κάρτες εμβολιασμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι οποίες, όμως, ανέφεραν άλλες ημερομηνίες και ως τόπο εμβολιασμού το Εμβολιαστικό Κέντρο Ελληνικού. 

Τελικά, οι συναυλίες δεν έγιναν λόγω βομβαρδισμού στο αεροδρόμιο της χώρας, αλλά κατά την άφιξη της αποστολής στο Ισραήλ στις 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε τεστ αντισωμάτων με τα αποτελέσματα να μην είναι τα αναμενόμενα βάσει του εμβολίου που είχαν κάνει. Όπως φάνηκε στην πορεία ο γιατρός δεν ήταν γιατρός, αλλά διασώστης στις πρώτες βοήθειες της Κύπρου με ειδική εκπαίδευση, ενώ ο ίδιος επέμεινε ότι χορήγησε εμβόλιο Pfizer

Όταν το θέμα τέθηκε στον Νίκο Βέρτη και τους συνεργάτες του, εκείνοι απάντησαν ότι η Ισραηλινή κυβέρνηση είχε οργανώσει τον εμβολιασμό τους προκειμένου να μπορέσει η αποστολή να μπει στη χώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μήνυση έχει καταθέσει και ο γνωστός τραγουδιστής, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο εμβολιασμός στο νυχτερινό κέντρο. «Ο ίδιος και οι μουσικοί του έπεσαν θύματα απάτης», ανέφερε ο Νίκος Βέρτης μέσω της δικηγόρου του στην εκπομπή «Πρωινό μας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA