Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να έχουν 43 χρόνια διαφορά, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την 64χρονη Λέσλι Μάξγουελ από την Αυστραλία και personal trainer στο επάγγελμα να μοιράζεται τα ίδια ρούχα με την 21χρονη Τία Κριστόφι και να πηγαίνουν μαζί γυμναστήριο, ενώ το καλογυμνασμένο σώμα της έχει κερδίσει τον θαυμασμό χιλιάδων χρηστών του Instagram, όπου το προφίλ της μετράει περίπου 117.000 followers.«Συχνά μοιραζόμαστε ρούχα, ακόμη και μπικίνι, κάτι που είναι ένα μπόνους», δήλωσε η Λέσλι στο NeedToKnow.online, συμπληρώνοντας για την Τία: «Νομίζω ότι η Τία είναι εκπληκτική και είμαι ευλογημένη που έχω μια τόσο υπέροχη εγγονή».

Διαβάστε ακόμη: Παντρεύτηκαν η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο

Από πλευράς της η Τία, η οποία μετράει 220.000 followers στο Instagram, είναι πολύ περήφανη για τη σέξι γιαγιά της και δεν κρύβει ότι «Συχνά μας περνάνε για μάνα και κόρη!», εκφράζοντας την επιθυμία να της μοιάσει: «Φιλοδοξώ να δείχνω εξίσου καλή με εκείνη όταν είμαι στην ηλικία της», λέει.

«Προσπαθούμε να κάνουμε μαζί μια προπόνηση κάθε εβδομάδα, συνήθως στο γυμναστήριο του σπιτιού μου. Κυρίως κάνουμε βάρη μαζί. Εγώ προτιμώ να προπονώ τα πόδια και τους γλουτούς, ενώ σε εκείνη της αρέσει να προπονεί το πάνω μέρος του σώματός της».

https://www.instagram.com/p/CkFqmsHp829/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CfWDJ_1p8ME/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CXLGb3lpJTv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXIkaQPpgBX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CkF9gW6PHBJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Λέσλι παραδέχεται ότι δεν ήταν εύκολο να αποκτήσει αυτό το καλογυμνασμένο σώμα και ότι γυμνάζεται πέντε ημέρες την εβδομάδα για να το διατηρήσει, ενώ ακολουθεί αυστηρή δίαιτα, τρώγοντας έξι μικρά γεύματα την ημέρα αποτελούμενα από πρωτεΐνες και λίπη. 

«Οι περισσότερες γιαγιάδες φέρνουν κέικ όταν πάνε για επίσκεψη, αλλά η δική μου φέρνει βιολογικά αυγά, βιολογικά μούρα και φτιάχνει τηγανίτες από φαγόπυρο», αναφέρει η Τία, εξηγώντας ότι η γιαγιά της την ενθαρρύνει να προσέχει τι τρώει.

https://www.instagram.com/reel/CkNOnRCpyOm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/Ckc_D3WOhqo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CjuR1d9PW0P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cf0xhnRqRel/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για το ποιο είναι το μυστικό για να μη χάνει κανείς προπονήσεις, το αποκαλύπτει η Λέσλι: «Αν πεις στον εαυτό σου να σηκωθεί και να ασκηθεί μόνο για λίγα λεπτά, θα καταλήξεις να κάνεις προπόνηση για περισσότερη ώρα. Μόλις ξεπεράσεις αυτό το αρχικό στάδιο, μετά γίνεται συνήθεια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA