Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών που αφορούν την Κιβωτό του Κόσμου και έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε μέσα από ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram χωρίς να μπορεί να κρύψει την οργή της. «Για να καταλήξει από Κιβωτός του Κόσμου σε ...Κιβώτιο Παραπόνων όλου σχεδόν του κόσμου, κύλησε πολύ βρώμικο νερό στ' αυλάκι. Σωρεύτηκε για πολλά χρόνια ο εκφοβισμός. Εν..κιβωτίστηκε σε πολλές παιδικές ψυχές ο εξευτελισμός. Αθροίστηκε σε τόσα παιδικά κορμάκια ο...παραδειγματισμός. Εγκλεισμοί σε κλουβιά, στέρηση τροφής, κακοποιητικές πράξεις, ασελγείς νύχτες και επαχθείς μέρες!», έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Ράντου: «Διευθυντής καναλιού μου είπε θα κάνεις αυτό που λέμε γιατί αλλιώς θα στο κλείσουμε το θεατράκι»

«Και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν το ένα πίσω από το άλλο και να ξερνούν όλη τη δυσωδία! Όλο το δηλητήριο που κατάπιναν από φόβο, παιδιά ήδη πολύ ταλαιπωρημένα από πριν στις δικές τους οικογένειες!

Γι’ αυτό, αν οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς, οι δράστες πέρα από τα ποινικά και οικονομικά τους εγκλήματα, αιτούμαι να διωχθούν και για ένα ακόμη, πολύ σοβαρό! Για το ότι συνέθλιψαν την πίστη αυτών των παιδιών ότι ίσως αξίζουν μια καλύτερη ζωή! Και η πολιτεία επιτέλους ας αποδομήσει την όποια δομή είναι σαθρή! Την όποια δομή αποδομεί παιδικές ψυχές, και μάλιστα παίρνει και γι' αυτό επιχορήγηση! Όχι άλλη φαυλότητα! Έλεος πια!», κατέληξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

https://www.instagram.com/p/ClOPPN6M55i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading