Μενού
kim-kardashian-kanye-west
Kim Kardashian - Kanye West | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Ερευνα σε βάρος του Κάνιε Γουέστ από τις αστυνομικές αρχές της επαρχίας Βεντούρα στην Καλιφόρνια για υποτιθέμενη επίθεση σε γυναίκα που τον βιντεοσκοπούσε στο Λος Άντζελες στις 27 Ιανουαρίου. Ο σερίφης της Βεντούρα Κάουντι, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, έχει στα χέρια του βίντεο που δείχνει τον γνωστό παραγωγό μουσικής και ράπερ να λογομαχεί με μια γυναίκα και αφού αντιλήφθηκε πως τραβούσε βίντεο με το κινητό της άρπαξε την συσκευή και την πέταξε στο έδαφος.

Το βίντεο δείχνει τον πρώην σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν να στέκεται στη μέση του δρόμου και να γέρνει προς το παράθυρο του αυτοκινήτου στο οποίο βρίσκεται η γυναίκα. Εκείνη βιντεοσκοπούσε με το κινητό της, όταν ο Κάνιε Γουέστ της ζήτησε να σταματήσει. Εκείνη, αναφέρουν στις ΗΠΑ, φέρεται να τους απάντησε: «Είσαι διάσημος» και δεν έδειχνε διατεθειμένη να σταματήσει να τραβάει βίντεο. Ο 45χρονος καλλιτέχνης, όμως, εξοργίστηκε και πέταξε το κινητό τηλέφωνο στο δρόμο και εξαφανίστηκε προτού φτάσει η αστυνομία στο σημείο.

Εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη πρόσθεσε ότι έχει κατατεθεί αναφορά για το περιστατικό, γεγονός, που σημαίνει ότι θα υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση. Η ταυτότητα της γυναίκας που φέρεται να υπέστη την επίθεση από τον Κάνιε Γουέστ δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ δεν έχει διαρρεύσει αν πρόκειται για μέλος των paparazzi που ακολουθούν τον διάσημο ράπερ ή απλά για κάποια που αναγνώρισε μια διασημότητα στο δρόμο και ήθελε να απαθανατίσει την στιγμή.

Εξαλλη η Κιμ Καρντάσιαν

Οι paparazzi, πάντως, ρώτησαν την Κιμ Καρντάσιαν για το περιστατικό και για το ότι ο πρώην σύζυγός της βρίσκεται υπό έρευνα και είπε: «Μην μου μιλάτε γι’ αυτό το ζήτημα. Όχι, μπροστά στα παιδιά μου». Ο Γουέστ ή κάποιος άλλος εκπρόσωπός του δεν έχουν σχολιάσει την καταγγελία της γυναίκας και την έρευνα γύρω από το επεισόδιο.