Μενού
maria-solomou
Μαρία Σολωμού | NDP
  • Α-
  • Α+

H Μαρία Σολωμού βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/2) στο πλατό της εκπομπής «Έλεος» και - μεταξύ άλλων - συζήτησε με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη για τον Mente Fuerte με τον οποίο εδώ και μήνες φημολογείται ότι είναι σε σχέση με την ίδια να μην διαψεύδει ούτε να επιβεβαιώνει την πληροφορία. «Κοίταξε τώρα να τον πούμε σύντροφο… Να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται. Δεν είναι αδιάκριτο. Είναι κάτι που το αφήνω και δεν θέλω να πάρω μια απόφαση. Δεν είναι θέμα η ανακοίνωση. Έχω αποφασίσει να μην λέω: Σύντροφος, σχέση, ο καθένας τα εννοεί και διαφορετικά», είπε η γνωστή ηθοποιός, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε εξομολογηθεί πώς θα αντιδρούσε εάν πετύχαινε στον δρόμο κάποιους από τους πρώην της

Εξήγησε πως «δεν θεωρώ ότι πρέπει να το ανακοινώσω ότι λοιπόν αυτό που βλέπετε, ισχύει και να σας πω μετά βεβαιότητας ότι είμαστε ζευγάρι ή όχι. Κάνουμε Tik Tok μαζί, αλλά κάνω και με τις κολλητές μου. Δεν θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή. Γι’ αυτό και δεν λέω τι κάνω. Δεν θέλω να με προσδιορίζει ο σύντροφός μου. Έτυχε να έχω δύο συντρόφους επώνυμους». 

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης κι η Αννίτα Πάνια πήραν τηλέφωνο τον Mente Fuerte και η παρουσιάστρια του είπε: «Η Μαρία μας είπε ότι δεν έχετε σχέση και δεν θέλει να του βάλει τίτλο. Σας εύχομαι να είστε πολύ καλά με τη Μαρία, ταιριάζετε πάρα πολύ και να είναι η σχέση σας, όπως γουστάρετε εσείς, δεν μας ενδιαφέρει. Χάρηκα που μιλήσαμε και σε περιμένουμε στην εκπομπή». Μετά το τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας η Αννίτα Πάνια είπε στη Μαρία Σολωμού: «Θα τηλεφωνηθείτε κάποια στιγμή. Τους πιάσατε όλους κορόιδο ότι δεν έχετε σχέση ε;».

Ακόμα η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα που προέκυψε μετά τα σχόλια που έκαναν οι δύο τελευταίοι σχετικά με πράγματα που είχε αναφέρει σε podcast της η γνωστή ηθοποιός.