Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (27/5) τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αίγινα, παρουσία περίπου 500 καλεσμένων, λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά».
Παρόλο που ο τραγουδιστής είχε ζητήσει από τα Μέσα να μείνουν μακριά, με ένα ποίημα στο οποίο έκανε και μία άστοχη αναφορά στον πατήρ Αντώνιο, δεν έδειξε να ενοχλείται με την παρουσία των δημοσιογράφων. Στο after wedding party, το μεσημέρι της Κυριακής (28/5) έκανε δηλώσεις ενώ μάλιστα κάλεσε όλους τους ρεπόρτερ για να τους κεράσει.
«Δεν έχω προλάβει ακόμη να τη ζήσω και να την απολαύσω. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι», είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.
Και πρόσθεσε: «Επειδή η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος και μου είπε ότι “εσύ το ποίημα τους το είπες, αλλά εσύ που το έγραψες, το διάβασες;” Γιατί έλεγα ότι θα σας κεράσω. Ελάτε μόλις τελειώσετε με ό,τι έχετε να κάνετε να σας κεράσουμε. Έτσι θα φύγει από πάνω μου. Δίχως κέρασμα είναι απλά δουλειά».
«Ελάτε να κάτσετε έχει πάρα πολλή ζέστη», είπε με τη σειρά της η εγκυμονούσα Μαριλού Κόζαρη.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.