Μενού
akis petretzikis
Άκης Πετρετζίκης | Instagaram - @Akis_Petretzikis
  • Α-
  • Α+

Γνωστά έγιναν τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του γνωστού τηλεοπτικού σεφ, Άκη Πετρετζίκη, μετά και τα «λουκέτα» που έβαλε στα καταστήματά του σε Γλυφάδα, Σύνταγμα και Αγία Παρασκευή αντίστοιχα.

Ο γνωστός σεφ και, μεταξύ άλλων, πρώτος νικητής του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef φαίνεται πως έχει καταλήξει ήδη για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Συγκεκριμένα, ο Άκης Πετρετζίκης αποφάσισε να ιδρύσει μια καινούργια εταιρίεα, την Akis Petretzikis Hub, η οποία θα έχει ως κύριο σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, τις υπηρεσίες catering και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Το κτήμα στα Σπάτα

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο γνωστός σεφ ετοιμάζει άλλο ένα μεγάλο βήμα που θα έχει ως έδρα τα Σπάτα στην ανατολική Αττική. Εκεί, όπως αναφέρεται, αναμένεται να ανοίξει ένα μεγάλο κτήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για οικόπεδο 7-8 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο θα χτιστούν τρία κτίρια για να μη βρέχεται ο κόσμος όταν γίνονται οι δεξιώσεις γάμου, και δύο πλατό. Όλα τα γραφεία του Άκη, που βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή, θα μεταφερθούν στα Σπάτα, όπου εκεί θα γίνονται και τα γυρίσματα και εκεί θα βρίσκεται και η καινούρια εταιρεία, Άκης Πετρετζίκης hub.

Το «λουκέτο» στο Kitchen Lab

«Λουκέτο» στα Kitchen Lab της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, στη Γλυφάδα και στην Αγία Παρασκευή, όπου βρισκόταν το στούντιο που έκανε τα γυρίσματα για τα επεισόδια στην τηλεόραση, βάζει ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ, Άκης Πετρετζίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το εγχείρημα του νικητή του πρώτου MasterChef ξεκίνησε το 2018, όταν και άνοιξε τα καταστήματα Kitchen Lab και Burger AP στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα και στο Σύνταγμα. Άξιο αναφοράς είναι ότι το εγχείρημα «αγκαλιάστηκε» από τον κόσμο.

Τα κέρδη από τον κορονοϊό και τι θα γίνει με τους εργαζομένους

Το εγχείρημά του απέδειξε την αντοχή του και στη δύσκολη, για τις επιχειρήσεις αλλά και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, περίοδο της καραντίνας του κορονοϊού, κατά τη διάρκεια της οποίας και πιο συγκεκριμένα το 2021 σημείωσε κέρδος 894.800 ευρώ. Δεν έλειπαν, εξάλλου, και οι συνεργασίες του γνωστού μάγειρα με δημοφιλείς εφαρμογές ντελίβερι, σε αρκετά βίντεο των οποίων είχε αναλάβει και ο ίδιος ρόλο... ντελίβερι.

Ωστόσο, στα τέλη του 2022 μπήκε λουκέτο στο Kitchen Lab της Γλυφάδας και μετά στο κατάστημα στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα πλέον να κατεβάζουν ρολά και τα δύο καταστήματα της Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα, στο ΓΕΜΗ έχει αναρτηθεί σχετική απόφαση, ενώ τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ. Πλέον, η εταιρεία μετέφερε την έδρα στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δοθεί αποζημιώσεις και πληρωθεί οι μισθοί προς το προσωπικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA